Last news in Fakti

30 Април, 2020 14:51 5 021 12

Загинал от коронавирус остави предсмъртно писмо на жена си

  • прощално писмо-
  • предсмъртно писмо-
  • коронавирус-
  • смърт-
  • почина

Писмото Джон написал на телефона си, докато бил в болницата

32-годишният Джон Коелю прекарва цял месец в болница в Данбъри, Кънектикът, където се бори с не особено тежки симптоми на коронавируса. За съжаление, младият мъж се превърна в един от десетките хиляди американци, загубили битката срещу вируса, умирайки от сърдечен арест, причинен от болестта, пише iwoman.bg.

В сряда 33-годишната му съпруга Кейти отишла в болницата, за да вземе вещите на Джон. В процеса тя отваря телефона му, за да запази колкото се може повече снимки на него и двете им деца. Това, което намира на устройството обаче, я оставя без думи. Оказва се, че Джон е оставил прощално писмо на семейството си.

„Обичам ви с цялото си сърце и искам да знаете, че имах най-хубавия живот, за който бих могъл да мечтая. Чувствам се късметлия, но и адски горд, че съм твой съпруг и баща на Брейдън и Пенелопе.

Кейти, ти си най-красивата, грижовна и любяща жена, която познавам. Наистина си една на милион! Живей живота си с радост и със същата страст, в която се влюбих преди толкова години. Повярвай, да те видя като най-добрата майка беше най-великото изживяване на света!

Кажи на Брейдън, че е най-добрият ми приятел и съм наистина горд да съм негов татко заради всички невероятни неща, които постигна дотук, а и продължава да прави. Кажи на Пенелопе, че завинаги ще остане моята принцеса и ще постигне всичко, което поиска от живота.

Ако някога срещнеш нов човек, не го отхвърляй! Ако обича теб и децата, продължи напред. Бъди щастлива въпреки всичко!”

Джон и Кейти се запознават като студенти в Държавния университет в Западен Кънектикът. Сключват брак през 2013 година и имат две деца: Брейдън на 2,6 г. и Пенелопе на 10 месеца. Създават семейството си много трудно и с голяма любов, защото преминават през няколко инвитро процедури. Брейдън се ражда преждевременно с тежки неврологични проблеми и лекарите казват, че ще живее само 6 седмици. Но той се оказва едно наистина смело и борбено хлапе.

Загинал от коронавирус остави предсмъртно писмо на жена си


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    14 3 Отговор
    Събинче сложили сте снимка как чете от лист хартия, а пишете че е написано на телефона.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хайл

    16 16 Отговор
    Не знаете какъв убиец е коронавируса-трепе хората с брадви,секири, ножове... имаше двама загинали от удари с камъни хвърляни от вируса,трима обесени, един запален,а 7 други бяха блъснати от последните етажи....забравих Прегазените с влак и автобус...Събинче обичам те когато пишеш такива трогателно-ревливи статии, дори да не са истински 😘😘😘😘

    Коментиран от #11

  • 6 Хайл

    5 12 Отговор
    Сърдечен арест... белодробен арест,бъбречен арест и арест на простатата няма ли и как ще му вземат простата да я арестуват в околийското 😂😂😂
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Боби

    11 8 Отговор
    Аман от психиране на хората!Не мислите ли,че населението е достатъчно наплашено,че да пускате такива статии?

    Коментиран от #10

  • 9 чико

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "щом пишат възрастта е пунтамара":

    ТИ от камък ли си БЕ ????????
  • 10 Даааа

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Боби":

    Хората обичат да ги лъжат с добри новини...Истината не я долюбват. Отказват да приемат реалността. Защото Така.
  • 11 Coronaviridae

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Хайл":

    Хаилче нема такова нещо като коронавирус. Никого не мож да трепе. Просто на лекарите и правителствата в световен мащаб им е скучно и се чудеха каква конспирация да измислят и да затворят каквото могат. Ей така просто на теб да ти е гадно защото ти си много важен за тях. То даже от катастрофи загиват повече, даже съм почти сигурен, че в Испания всяка година като не им стигнат местата в моргата от катастрофи или от сезонния грип и затварят някоя и друга зимна пързалка за да я ползват за тая цел. Не че не могат да си построят като се случва непрекъснато, ама не е толкова практично. И само възрастни умират и лови само азиатци, понеже бай мюхмюх ми каза, че е биологично оръжие, ако въобще го има. Той, а като гледам и ти много ги разбирате тия неща. И най-важното смъртността е само 1% - 2% и то ако те придружават заболявания ама ти като си тарикат и ако имаш ще си ги оставиш в къщи. То и без това всички вече са го изкарали безсимптомно по няколко пъти - една врачка ми го каза. Гледала на боб заедно с Мангалов.

    Коментиран от #12

  • 12 Хайл

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Coronaviridae":

    Явно не си разбрал какво съм писал-прочети пак и по бавно...