Last news in Fakti

11 Май, 2020 14:56 12 329 10

Наско Балкански е новият победител в "Hell's Kitchen"

  • атанас балкански-
  • хелс китчън-
  • кухнята на ада-
  • шеф-
  • кулинарно шоу-
  • виктор ангелов

Много фенове на кулинарното шоу смятат, че той ще си тръгне с голямата награда

Новият победител в „Hell's Kitchen” ще бъде Атанас Балкански, смятат феновете на предаването. Снимките на кулинарното шоу са приключили съвсем наскоро, а финалът ще бъде излъчен на 21 май. Името на победителя традиционно се пази в тайна, но според слуховете именно Наско ще прибере голямата награда от 100 хиляди лева плюс договор за работа при шеф Виктор Ангелов.

Феновете на предаването в момента са разделени на две големи враждуващи помежду си групи. От едната страна на барикадата са поддръжниците на пловдивчанина Атанас, от другата – на Реджеп Бадев, който е роден в Сърница, но от 5-годишен живее в Италия. Очаква се последната битка да е именно между двамата. Според информация на „Уикенд” я печели именно Наско.

Знак за това е, че той все още живее в България, докато Раджи наскоро се е преместил в немския град Хамбург. Логично е, че с подобна адресна регистрация той няма как да заработи при шеф Ангелов.

Феновете на „Кухнята на ада” знаят, че „италианчето”, както го нарича шефът, преди шоуто е бил главен готвач в голям германски хотелски комплекс. Смята се, че той най-вероятно се е върнал там. Той е на път да се превърне в звезда в родината на Гьоте. Вече дава интервюта и публикува собствени рецепти в местните готварски списания.

Зрителите на „Hell's Kitchen” отдавна са забелязали, че Реджи е изключителен готвач, но е твърде самоуверен за вкуса на своя шеф в кухнята и често си позволява да променя рецептите му. Затова очакват на финала Ангелов да предпочете някой по-послушен, който ще може да прибере в собствената си кухня. Според всички това ще бъде Наско, който се очертава като най-големият любимец на шефа в актуалния трети сезон на шоуто. Балкански съвсем наскоро е публикувал на видно място в профила си във Фейсбук своя снимка от страницата на предаването и вече приема поздравления от близки и познати.

Сред любимците на Ангелов тази година е и закръглената Галя, която вбесява повечето зрители на предаването. Огромната част от тях смятат, че тя дори не умее да държи правилно нож. Водещият обаче я харесва и това кара много хора да я смятат за сигурен финалист, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    8 14 Отговор
    Шеф Ангелов ще си делне наградата с парашутиста Атанас.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кукловода игри на волята сезон 2 2020

    2 6 Отговор
    Да ама не на финала Реджепини бие с разлика , а аз бия в игри на волято сезон 2 само да ме извикат на кастинга

    Коментиран от #8

  • 6 Кукловода победител Игри на Волята 2020

    2 8 Отговор
    Важното е продуцента Тупарев да извика на кастинг за игри на волята победителя.... ако иска да гледа шоу каквото шоу прави Реджепини в това предаване
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Енгин Ахмедов

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Кукловода игри на волята сезон 2 2020":

    В мое лице ще имаш конкуренция, стига и аз като теб да бъда избран.
    Успех :)

    Коментиран от #9

  • 9 До Енгин Ахмедов от Кукловода :)

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Енгин Ахмедов":

    Успех и на теб ще се видим там колега.
  • 10 Знам го аз Кукловода

    1 2 Отговор
    Той ще разбие всички огромни мъже великани по над 120 килограма гледайте го есента....