Last news in Fakti

31 Август, 2012 17:17 1 856 0

Парк и за порове в Морската градина

  • парк-
  • порове-
  • морската градина

След като една категория домашни любимци от Бургас са се сдобили с паркове за разходка, защо тази привилегия да не се разпростре и върху други? Още повече, че морската ни градина съвсем не е запазена територия само за кучета. Например ето този звяр, който ръба чехлите на собственика си, се разхожда регулярно пред павилионите на Флората, съобщи BurgasInfo.

Златистият пор се казва Фоги и е само на три месеца. Собственикът му да го именува кокарджа, което означава невестулка.  Но пак са от едно семейство. "Най-обича да се крие под тези храстчета", сочи собственикът на Фоги лехата. Решил е да го обучи по-добре от немска овчарка - да свикне с разходките и да не плаши хората, дори когато достигне до внушителния размер на възрастен екземпляр от 1 метър.

А междувременно собственици на кучета от дребни породи заявиха, че ще входират подписка в общинския съвет за техните питомци да се отдели специално място за разходки на воля. Настоящите кучешки паркове не били пригодени за тях, защото големите щели да ги изядат - честичко правили такива опити. А това, откъдето и да го погледнеш, си е дискриминация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА