Last news in Fakti

15 Май, 2020 10:53 4 661 6

Актьор от "Откраднат живот" разказа за битката си с дрогата

  • свежен младенов-
  • актьор-
  • възраждане-
  • театър-
  • откраднат живот-
  • вяра-
  • наркотици

Свежен Младенов разказа личната си история за това как е оставил наркотиците и е повярвал в Бог

Актьорът Свежен Младенов, който в момента се изявява като д-р Наков в хитовия медицински сериал "Откраднат живот", направи лични признания за себе си и тайния живот, който е водил.

Той призна за голям проблем - наркотиците, които почти го изтласкват към пропастта. В предаването "На кафе" пред Гала той показа и разказа важни за него неща, от които на някои биха им настръхнали косите.

"Аз искрено вярвам в Бога и това е преломен момент в живота ми. Представям си го като личност, а не като енергия. Семейството ми не е било никога религиозно. Но брат ми, който беше музикант, скочи от петия етаж от тавана на квартирата си на „Орлов мост“ след един купон. Жив и здрав е сега, но когато излезе от кома, веднага поиска Библия. Бързо се възстанови", разказа той.

И допълни: "И втори път влезе в болница за спешна операция на сърцето. Малко по малко започна да ни говори на всички за Господ. Аз повярвах най-късно. Преди това живеех ден за ден, очакваше се да се проваля в живота. Бях много близо до наркоманията. Като завърших училище си казах, че никога повече няма да уча“.

Свежен сподели, че преди да повярва, бил доволен от начина си на живот: „Само да имаме с какво да се опием ме вълнуваше, дишал съм и лепило, взимахме лепилото на циганчетата край „Св. Неделя“. Но нещо стана вътре в мен – не защото брат ми оцеля, по-скоро повярвах на историите, които ни разказваше от Библията“. В един момент решава да отиде на църква. Първо си казва, че това не е за него, но нещо отвътре го е докоснало... Има си Господ, казва той днес.

Вижда неговия пръст в начина, по който навремето получава виза за Америка. Тогава това е много трудно и, естествено, му бият черен печат като на човек, който може да не се върне и е потенциален емигрант. „Но сънувах, че ми се обажда приятел, който е там. Каза ми, че може отново да си пусна документи за виза. И като се събудих той наистина ми се обади по телефона. Отидох със същите документи – нямаше никаква гаранция, че ще се върна, но най-строгата служителка ми даде виза. Отидох, разходих се...“, връща лентата Младенов.

„Макар че не обичам да се гледам, вече започнах да се гледам в „Откраднат живот“. И жена ми започна да гледа сериала уж заради мен, но ѝ стана интересен и вече не го гледа заради мен“. Това разказа актьорът от театър „Възраждане“ Свежен Младенов, който играе в ролята на д-р Наков от лекарската сага, в откровено интервю от розовия диван в предаването на Гала по Нова тв.

„Ролята е предизвикателство, харесва ми, когато има у героя вътрешен конфликт, този човек има много тайни“, коментира актьорът. „В началото като започвахме и трябваше да приема ролята, едно от нещата беше да не представяме този образ като клишето за хомосексуалист, а като човек със своите грижи и проблеми“, посочи Свежен. Каза, че в началото нищо не е очаквал, но бил много изненадан от екипа – всички тотални професионалисти, като се почне от най-отгоре с продуцента Евтим Милошев. Отношенията в екипа са чудесни, приемат човека срещу себе си по най-добрия начин, каза Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    4 11 Отговор
    Като си вземе дозата и вижда господ. ХА ХА ХА!

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Лора

    2 3 Отговор
    Като чуя,, дрога,, и сълзите ми потичат веднага...! (Това са унищожителите на доброто в човека, знаете ли, съвестни хора, защото знам, че има такива, такъв не разрешаваше на дъщеря ми да си купи куче, ако го нямаше кучето, тя съвсем щеше да рухне, искам да му,, разбия,, грозната и прикрита физиономия, за такива няма прошка, дори от Бог...!)

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Епа

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Лора":

    Не оправдавам опиянените от дрога или алкохол, но аргументите ви са несериозни, понеже кучето някой пита ли го за поведението на трезвените дето хващат някакво животно и го затварят между 4 стени, за да задоволят егото си
  • 5 Да бе

    3 3 Отговор
    Само слабаците разчитат на някой друг да му даде старт
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    НИКАК НЕ Е СМЕШНО . ЯВНО ВИЕ ВЕЧЕ СИ ВЗЕХТЕ ДОЗАТА !!!