Last news in Fakti

3 Септември, 2012 12:58 600 0

БГ банда подгрява концерта на Tim “Ripper” Owens

  • концерт-
  • tim “ripper” owens

Вече са ясни и подгряващите групи на концерта на бившия вокалист на Judas Priest и Iced Earth – Tim “Ripper” Owens в София на 23.09.2012г., съобщиха организаторите.

Първа на сцената ще се изяви българската трибют група на Metallica – Hammerhead (BG) . Те са известни на българската публика с разпродадения майски концерт в Rock Bar Fans, заедно с испанските екстремисти Kathaarsys и с юлското си участие в клуб Rock It.

Втората група е от Ирландия – хард рок бандата Sandstone. Те са избрани специално от Tim “Ripper” Owens за подгряваща група за цялото му турне. Sandstone имат зад гърба си няколко дългосвирещи албуми и десетки концерти в Европа.

Билетите за концерта са на цена 25лв. и се продават ексклузивно в системата на Eventim. В деня на концерта цената им ще бъде 30лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА