30 Май, 2020 11:54 8 611 11

Параскева Джукелова прибра обратно мъжа си

  • параскева джукелова-
  • виктор божинов-
  • изневяра-
  • прошка

Актрисата прости изневярата на Виктор Божинов

Две години след като мъжът на Параскева Джукелова предаде доверието ѝ и двамата се разделиха, чаровната актриса отново го е прибрала в дома си. Тя и режисьорът на „Възвишение” - Виктор Божинов, са се събрали преди няколко месеца и делят грижите за своята дъщеря Калина.

Поне от два месеца Параскева живее в своята селска къща в пазарджишкия Балкан. Това станало през март, малко след затварянето на театрите и кината в страната ни. Чудела се какво да прави в столицата без работа, затова си събрала багажа, заминала на село и се отдала на плетене и земеделие, пише "Галерия".

В телевизионно интервю Паца, както я наричат колегите ѝ, сподели, че заедно с Виктор се редуват всеки делничен ден да се отправят с детето на обиколка из селото в търсене на място с добра интернет връзка за провеждане на дистанционно обучение. Това се налагало, защото връзката в дома им не била достатъчно бърза за подобни образователни цели. По този начин индиректно разкри, че отново живее заедно с Виктор Божинов, с когото доскоро бяха официално разделени.

Двойката скъса малко след премиерата на филма „Възвишение” в края на 2017 г. Лентата, чийто режисьор е Виктор Божинов, и в която Параскева има малка роля, стана най-касовия филм в страната ни и постигна успехи, за които доскоро бяха немислими за българска продукция. Популярността на режисьора стана изключително голяма. Той тръгна да дава интервюта и се говори, че без да се усети, завъртял афера с една от журналистките, които проявили интерес към него. Когато Параскева разбрала, веднага му показала вратата.

Изневярата била болезнен удар по самочувствието ѝ, тъй като Джукелова била вярна на Божинов повече от 20 години, половината от които минали в ин витро процедури и опити да му роди дете. Въпреки болката актрисата успяла да запази добрия тон с мъжа си и да се раздели с него без да прави панаири, с които да храни любопитството на клюкарите. За това че двамата са разделени става ясно цяла година след настъпването на раздялата. Параскева го сподели в свое интервю за БНТ, отказвайки да разкрива каквито и да е подробности по темата.

„Дa, рaздeлeни cмe c Виктoр oт двe гoдини. Нямa дa изпaдaм в пoдрoбнocти. Пoвeчe нe cмятaм дa кoмeнтирaм личния cи живoт и дa зaнимaвaм хoрaтa c нeгo“, кaтeгoрично заяви тогава aктриcaтa. В прeдaвaнeтo тя кaзa oщe, чe раздялата не е била заради изневяра.

„Нaричaм гo пo-cкoрo изнocвaнe нa мaтeриaлa. Cтигнaхмe дo тaкaвa cитуaция, в кoятo нe мoжeхмe дa прoдължим зaeднo. Кoгaтo ce oпитвaш дa нeглижирaш или нe oтпушвaш нaпрeжeниeтo, тo ecкaлирa и cтaвa зeмeтрeceниe. И при нac ce cтигнa дo нeвъзмoжнocт дa ocтaнeм eдин c друг. Вярвaм, чe хoрaтa трябвa дa бъдaт зaeднo, кoгaтo cи дaвaт пoдкрeпa, любoв, a кoгaтo и двaмaтa уceтят, чe тoвa им тeжи, e пo-дoбрe дa пoтърcят други вaриaнти“, обяснява тогава Джукeлoвa.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кнаус 485

    14 3 Отговор
    Дреме ми....
  • 2 месара

    10 2 Отговор
    ами като не е имало кой нея да я прибере ........
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 123

    17 5 Отговор
    Така е, нито някой плаче за 60 годишен, нито за 50 годишна...да не са сами, затова. Компромис. Обаче не знам дали това води до нещо добро. Веднъж предател винаги предател.
  • 5 bg mnenie

    8 6 Отговор
    Браво Параскева! Ти си мьжко момиче. Продьлжавай напред ,пьк нека хората си говорят... Всички минаваме през това само дето някои не си признават. Бьди здрава!

    Коментиран от #9

  • 6 на село

    2 2 Отговор
    чаровната актриса отново го е прибрала в дома си. КАКВО ДА ПРАВИ,ЖЕНАТА? НАЛИ ТРЯБВА ДА МУ ПЕРЕ И ДА ГОТВИ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Стомаха

    3 0 Отговор
    Режисьорът на "Възвишение"- та той направо гении бе, култов режисьор
  • 9 Не религиозен

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "bg mnenie":

    Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее,
    не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло,
    не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината,
    всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. ( 1-во Коринтяни 13:4- 7 )
  • 10 пенсионер

    1 0 Отговор
    тази т.н. актриса не ми допада - в нито една от ролите й, които съм гледал. не ми е "чаровна" .
  • 11 Под прикритие

    1 1 Отговор
    Бил ми е режисьор много пъти.Тя пък откъде идва?Всички мъже са такива.Какво да прави,ще си гледа детето,а и майка му почина,беше елегантна и добра жена.