Last news in Fakti

11 Септември, 2012 09:43 3 403 2

Жените прощават до две изневери

  • мъже-
  • жени-
  • изневяра-
  • секс

 

Жените са готови да простят изневяра не веднъж, а два пъти, показва ново проучване на британски учени, които анкетирали две хиляди мъже и жени на Острова.
 
53% от участниците в проучването са готови да простят изневярата на партньора си два пъти. Три грешки вече са непростими, сочат още резултатите, цитирани от БГНЕС. 
 
За разлика от жените, мъжете по-трудно могат да преглътнат измяната на своята половинка. Само 13% от представителите на силния пол биха дали втори шанс на жена, преспала с друг мъж, дори и да е било еднократно. 89 на сто от анкетираните смятат, че изневярата е най-сериозният и труден за преодоляване проблем в една връзка.
 
Сред пукнатините, които могат да се превърнат в пропаст и да унищожат любовта между двама души, са липсата на лична свобода и време само за приятелите. Отсъствието на хумор в една връзка също може да я унищожи, смятат още анкетираните.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 богата

    1 0 Отговор
    Не ги слушайте тези работи някои жени една целувка не прощават