12 Септември, 2012 09:39 1 777 1

Бирата е полезна и при простуда

  • бира-
  • простуда
Бирата е полезна и при простуда - 1
Тези момичета никога няма да се простудят...

Бирата не съдържа много протеини, но съдържанието на минерали в нея е значително, което я прави идеална напитка при простуда и грип.

В допълнение пенливата напитка е богата на витамините В1, В2 и РР. Също така тя е нискокалорична, тъй като се прави само от хмел, мая, вода и малц, който е богат на въглехидрати, ензими и минерали. Хмелът има обезболяващо действие и може да служи като дезинфектант с успокояващ ефект, съобщава БГНЕС, като се позовава на американски изследвания.

Редовната консумация на бира намалява риска от рак. Чаша бира на празен стомах предпазва от гастрит, активира производството на стомашен сок и регулира изпотяването.

Студената бира помага за премахването на бръчките, факт, който много малко хора знаят.

Пивото е полезно и за косата, като премахва пърхота. Също така подмладява клетките и ускорява метаболизма на организма. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kalin72

    0 0 Отговор
    Само че не и българската бира, която е основно спирт и аромати....