Last news in Fakti

25 Юни, 2020 07:00 10 337 2

Вашият хороскоп за днес, 25.06.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 25.06.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес денят може да е доста ползотворен. Нещата ще стават с лекота, ще получите дори подкрепа от шефовете си. И не бъдете прекалено сериозни, има толкова неща, на които да се порадвате.

Телец

От работа няма да се отървете, но пък като видите резултатите ще сте удовлетворени от себе си. Вечерта можете да се повеселите с приятели за успешно приключилия ден.

Близнаци

Сутринта ще сте малко разпилени и трудно ще се организирате, но следобеда ще сте напълно наясно какво точно трябва да правите, а при това ще получите и признание за това.

Рак

Днес ще се чувствате странно свободни, ще ви се иска да се понесете на крилете на летния вятър, а в същото време отговорностите ще ви притискат едва ли не от всички страни. Бъдете предпазливи със самите себе си – вашите страхове могат да ви провалят.

Лъв

Ще имате желание да се впуснете в нови дейности и да разширите вече започнатите. Имайте предвид, че нещата наченати днес няма да са много трайни.

Дева

Ще трябва да се справите с някои неотложни задачи и с някои хора, които ви досаждат. Не са изключени финансови проблеми, но гледайте да се справите без заеми.

Везни

Хубав ден за вас е днес. Ще си мечтаете за грандиозни неща и ако истински си повярвате, току-виж се осъществили. Нищо чудно да ви поканят да погостувате на далечно място или просто да получите една хубава новина от близък човек, който е далече.

Скорпион

Малко отнесени може да се чувствате днес, но пък ще ви хрумват страхотни неща. Може да срещнете хора, които отдавна не сте виждали и благодарение на тях ще получите интересни предложения.

Стрелец

Днес е много важно да направите добро впечатление. Работете безкористно и не се опитвайте да прехвърляте отговорността другиму. Не бързайте с изводите, защото още не всичко ви е ясно.

Козирог

Напрежението от сутринта ще се промени в енергичност следобед. Действията ви ще срещнат някои спънки, но не се отказвайте, в крайна сметка всичко ще стане, когато му дойде времето.

Водолей

Високи цели сте си поставили днес, но дали са в хармония с вътрешния ви стремеж. Не правете нещо само и само да впечатлите някого, бъдете себе си. Ще действате значително по-отговорно и дисциплинирано.

Риби

Ежедневието ви ще бъде нарушено, а това малко ще ви разстрои. Действайте самостоятелно и не сменяйте често настроенията си. Внимателно прочетете пощата си, може да получите твърде интересни предложения за изява.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.