26 Юни, 2020 07:00 8 228 2

Вашият хороскоп за днес, 26.06.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес късметът е на страната на Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 26.06.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще успеете да видите реализирани идеите си. Е, може да има малко проблеми от страна на приятели, но нещата лесно ще се разрешат. Изпълнявайте стриктно задълженията си и не закъснявайте със сроковете, за да ви е чиста съвестта, независимо от приказките по ваш адрес.

Телец

Ще ви се иска да избягате от отговорностите и да се чувствате като волна птица, но едва ли ще успеете. Чувството ви за дълг и за съпричастност няма да ви позволи да се шляете. Поне помолете някои да ви помогне, че както сте разсеяни, нищо чудно да оплескате нещата.

Близнаци

Днес късметът е на ваша страна, не го оставяйте да отлети. Не се поддавайте на вредни влияния, слушайте сърцето си, бъдете себе си. И сами знаете, че това е ключът към успеха.

Рак

Днес нещата няма да стават според предварителните ви планове, ще се сблъскате със сериозни пречки. Най-важно е да поставите нещата на твърда основа и да не допускате недомлъвки, особено в екипа, с който работите. Използвайте интуицията си, за да решите проблемите в ежедневните неща, нищо че изглежда странно.

Лъв

Няма да се чувствате особено спокойни днес, все нещо няма да е както очаквате. Всъщност днес просто трябва да действате и то по въпроси, които не са ви особено приятни. Нещата ще стават трудно, но това не трябва да ви отказва. Бъдете по-упорити.

Дева

Днес дори самите вие ще се изненадате от оптимизма си. Хубав момент да направите планове за следващия месец, а защо не и за по-дълъг период. Определено не е момента да търсите публични изяви, работете в сянка.

Везни

Проблемите ви ще са малко имагинерни на фона на чуждите притеснения. Нещата ще са по-скоро на умствено ниво. Направете нещо безкористно за някого, когото дори не познавате. Бъдете готови да приемете и чуждата гледна точка. Дайте право на хората у дома ви също да си позволят някои волности.

Скорпион

Внимавайте, много сте разсеяни, а имате доста сериозни задачи за решаване. Днес трябва да действате по правилата, особено в любовта. Бъдете толерантни към хората около вас и не влизайте в безсмислени спорове.

Стрелец

Днес ще сте доста колебливи и все ще търсите виновни за всичко, което се случва. Гледайте малко по-оптимистично на нещата и просто действайте, не се помайвайте, съдбата ви е във вашите ръце, както често сте чували. Ами докажете го.

Козирог

При вас нещата ще стават трудно и не с темповете, с които ви се иска. Отворете сърцето си към другите (и портфейла си), не бъдете скръндзи. Не е ден за промени, но пък е много подходящ за купони.

Водолей

Днес ще ви интересува главно финансовата страна на нещата. Добър ден за сериозни покупки за домакинството. Основна роля в паричните въпроси днес ще играят жени, бъдете внимателни с тях.

Риби

Ще намерите интересни решения за проблемите си и това ще ви накара да се почувствате далеч по-сигурни. Ще имате много енергия и ще ви се иска да я реализирате в нова връзка, а още по-добре би било в някаква творческа дейност.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    5 0 Отговор
    Кажи кога ще ми се е напълни чекмеджето?Другото го маани.

    Коментиран от #2

  • 2 ПРАИМ МЕБЕЛИ

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    КОГАТО ЛЕГНЕШ НАПРЕКО НА СПАЛНАТА.