Last news in Fakti

28 Юни, 2020 07:00 8 928 1

Вашият хороскоп за днес, 28.06.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за срещи с приятели за Раците

Вашият хороскоп за днес, 28.06.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Този ден е по-сложен. От вас ще очакват хем отговорно, хем емоционално поведение, а това е рядка комбинация. Може би е най-добре да слушате себе си и да не се впечатлявате от чуждите очаквания. Действайте според собствената си съвест.

Телец

Ще трябва да разчитате главно на себе си. Онези, с които си партнирате по един или друг повод, ще са твърде хаотични и непостоянни днес, но пък със силно развито шесто чувство.

Близнаци

Ден на предизвикателството в любовта. Някак естествено ще ви се стори сравнението - на който не му върви в игрите, му върви в любовта или обратното. При всички случаи - ще има за какво да се вълнувате.

Рак

Днес трудно ще ви забелязват, а това няма да ви е много приятно. Всъщност, ако се огледате и се замислите, ще откриете предимствата на това да си незабележим. Е, няма дълго да изтраете под подобно прикритие. Хубав ден за срещи с приятели.

Лъв

Ден да затвърдите неща, които вече знаете. Слушайте внимателно, задавайте въпроси и не избързвайте с изводите си. Може би е добре да се замислите дали не сте пуснали питомното, за да гоните дивото.

Дева

Един не съвсем спокоен ден. Ще трябва да поемете отговорността за няколко човека, което не е съвсем редно, но в името на хармонията сте готови да го направите. Все пак, дайте на другите да разберат каква услуга им правите.

Везни

Днес плановете ви могат да се провалят по най-странен начин. Опитайте се да приемете нещата без да се притеснявате и да се чувствате виновни, оставете събитията да се случват, а вие просто бъдете част от тях.

Скорпион

Малко сложен ще бъде днешният ден за вас. Нещата трудно ще стават и очакванията ви в голяма степен ще се провалят. Не бързайте да се сърдите на съдбата, ако сте правили каквото трябва, съвсем скоро ще стане каквото искате, просто още не е дошъл моментът.

Стрелец

Ще имате възможност да се замислите върху истинската стойност на нещата с които се занимавате и на хората, с които контактувате. Това може да ви постави пред сериозни дилеми. Не правете компромиси със съвестта си, после ще съжалявате цял живот.

Козирог

Сблъсък между необходимост и желание, между възможности и изпълнение. Особен ден е този и най-вече заради трудността да синхронизирате две неща. Дали пък е възможно да ги обедините, да приемете и двете?

Водолей

Не се опитвайте да бягате, най-добре останете в ситуацията и научете уроците, които има. Награда си струва - смелост и самоуважение. Напред, надскочете себе си!

Риби

Не е най-спокойният ден в живота ви, но пък няма да ви е скучно. В любовта нещата ще вземат не точно тази посока, на която се надявате. Бъдете готови за неочаквани решения.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ