Last news in Fakti

21 Септември, 2012 14:48 1 316 1

Китаристът Иван Лечев за пръв път ще покаже бебето си в тв ефир

  • иван лечев-
  • бтв-
  • "тази събота"

Китаристът Иван Лечев и съпругата му, певицата Жени Александрова, за първи път ще покажат бебето си в ефир в предаването «Тази събота» с Лора Крумова на 22 септември от 9.00 до 11.00 часа по bTV. Синът на двойката вече е на месец и половина. Ще бъдат излъчени и лични интервюта с ветерана на Сатиричния театър Георги Калоянчев, оперната дива Райна Кабаиванска, рок певицата Милена, модела Ирена Милянкова.

Пряко от градинката пред Народния театър ще се включи художничката Станка Желева, дъжеря на президента Желю Желев, за да разкаже за детския панаир, който организира. Зрителите ще видят и репортаж от Пазарджик с пастор, пребит преди време от няколко от обвинените в радикален ислямизъм имами. Екипът на «Тази събота» ще гостува и в дома на Андрей Слабаков и съпругата му, актрисата Ернестина Шинова.С пряко включване от Велико Търново предаването ще отбележи Деня на независимостта на Бълария. 
В «Тази неделя» на 23 септември на водещата Лора Крумова пък ще гостува актрисата София Кузева, която ще разкаже за ролите си във „Вчера” и новия български сериал „Къде е Маги?”. Зрителите ще се срещнат с футболиста Благой Георгиев, параолимпийката Стела Енева, бившата снаха на Милко Балев, а сега модел и бизнесдама в Италия - Ралица Балева, а Христо Сираков ще разкаже за живота си без 100-те манекенки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mac

    0 0 Отговор
    и кво!?