Last news in Fakti

4 Юли, 2020 07:00 6 962 1

Вашият хороскоп за днес, 04.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за забавления за Телците

Вашият хороскоп за днес, 04.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.

Телец

Само ден за забавления и развлечения, е, ако сте човек на творчеството не пропускайте този ден и отдайте дължимото на музата си преди да ви е напуснала. Не влизайте все пак в сериозни разходи, те - музите обичат нематериалните неща.

Близнаци

Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Рак

Днес ще сте доста предприемчиви, но някак ще искате да останете в сянка - в пряк и преносен смисъл. Повече ще ви харесва да движите нещата чрез други хора. Няма лошо, само не прекалявайте с манипулациите и не се мислете за Господ.

Лъв

Днес вече е крайно време да престанете да мислите за работата си и да отдъхнете като всички нормални хора. След обяд дори и да не ви се иска, ще ви въвлекат в някое мероприятие. Ще се поддадете на изкушението и няма да съжалявате.

Дева

Дайте си възможност да се отърсите от обичайното, познатото и направете нещо, което ви носи радост и приятни емоции. Понякога се оказва, че да научиш уроците за приятните неща е по-трудно, отколкото за неприятните.

Везни

Основните ви мисли и ангажименти ще се насочени към дома, сигурно има някои неща да се ремонтират да се подредят. Недейте да нервничите, превърнете нещата в игра или просто го направете заедно със семейството. Общите дейности сплотяват.

Скорпион

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за лятото, по-конкретни, по-точни, по-ясни.

Стрелец

Осъзнайте баланса между своите душевни и материални потребности. Дайте си сметка за собствената си значимост и за всички онези неща, които ви правят уникална личност. И се усмихнете, животът е прекрасен, а е и лято, значи двойно повече.

Козирог

Днес ще вложите голяма част от енергията си, за да направите добро впечатление. Мнението на околните за вас живо ще ви интересува и заради това ще сте склонни на всякакви странни постъпки.

Водолей

Днес силно ще се повлиявате от емоциите на околните и това може сериозно да попречи на собствените ви занимания. Опитайте да се усамотите и да не се превръщате в психотерапевт, защото наистина би ви депресирало.

Риби

Имате нужда да подобрите живота си и какъв по-подходящ ден от днешния. Следвайте онова вътрешно същество, което е непредубедено и игриво, палаво и търсещо. Направете нещо различно.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цецусапартменту

    0 2 Отговор
    шайката трябва да си ходи