7 Юли, 2020 07:00 10 468 1

Вашият хороскоп за днес, 07.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Напрегнат ден за повечето от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 07.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден, в който ще трябва да помислите малко повече за материалните неща. Ще се наложи да си правите сметки, а не да харчите на широко, ако не искате да останете на червено.

Телец

Денят е малко сложен в емоционално отношение. Ще се наложи да си изяснявате някои взаимоотношения и ще трябва да направите известни компромиси. Внимавайте какво говорите, за да не съжалявате по-късно.

Близнаци

Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа. За тези, които имат изпит или друго важно представяне, успехът им е сигурен, само не бива да се притесняват. Късметът е близо до вас, хванете го.

Рак

Този ден ще ви предложи множество изпитания. На това отгоре ще имате и доста работа. Но пък няма да ви тежи и дори ще ви донесе удовлетворение, че сте успели да постигнете целта си.

Лъв

Ден, в който ще сте доста педантични и всички недоизпипани неща ще ви дразнят. Използвайте днешните усещания, за да придадете съвършен вид на онова, което правите.

Дева

Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои стари болежки. Денят е много подходящ за започване на очистителни процедури, това би намалило градуса на страстите ви.

Везни

Малко нервни и лесно избухливи ще сте днес. Ако сте от малцината спокойни Раци, може и да получите някой дългоочакван подарък от съдбата. При всички положения не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.

Скорпион

Този ден не е от най-леките, ще се наложи да преодолявате себе си доста пъти. Бъдете внимателни в действията и изказванията си, особено пред по-възрастни хора и началници.

Стрелец

Може би вие сте единствените, за които този ден ще предостави благоприятни възможности или просто ще успеете да трансформирате ситуациите.

Козирог

Днес ще трябва да действате по-бързо от обичайното, ако искате да свършите повече неща. Не се впускайте в много дейности едновременно, има опасност нищо да не доведете докрай.

Водолей

За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето.

Риби

Денят е емоционално обременен. Не се поддавайте на чувството си за вина, а действайте решително. Бъдете внимателни в изказванията си. Не поемайте ненужни отговорности само заради нечий интерес.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ