Last news in Fakti

2 Юли, 2020 18:37 3 415 0

Женски хороскоп за юли

  • юли-
  • жени-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • зодии

Започва положителен период

Женски хороскоп за юли - 1
Снимка: shutterstock

Месец юли ще постави началото на нов и по-успешен период. Водещи теми през този период ще бъдат работата, семейството, подобрения в дома. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Овен

Това е изключително успешен месец, който ви обещава успех в замяна на прояви на твърдост, решителност и самоувереност, мили дами. Ще можете да реализирате някои ваши проекти. Бъдете уверени и ще се справите с всичко. Въпреки това внимавайте с емоциите си, за да не навредите на любовния си живот.

Благоприятни дни: 1, 10, 18, 28. Неблагоприятни: 4, 12, 25, 26.

Телец

Изпитанията от предишния месец укрепиха характера ви и повишиха самочувствието ви. Станахте по-спокойни и това ще бъде забелязано от хората край вас. Лесно ще се справяте с работните задължения и ще се дистанцирате от конфликтите. Време е за заслужена почивка, грижа за духа и тялото.

Благоприятни дни: 2, 11, 19, 30. Бъдете внимателни на 1, 14, 27, 28.

Близнаци

Уважаеми дами, през месец юли вие определено ще привличате погледите към себе си. Ако в живота ви има нов обожател, тогава тези отношения ще започнат да се развиват. Контактите ви през юли ще бъдат много ползотворни. Възможни са печалби, раздвижване на проекти, които по някаква причина са били в застой. Радвайте се на хубавите вибрации и се грижете добре за физическото и емоционално здраве.

Благоприятни дни: 5, 13, 22, 23. Неблагоприятни: 9, 10, 15, 31.

Рак

Дамите родени под този зодиакален знак ще имат желанието да укрепят както емоциите, така и финансовото си състояние. В началото на юли, предвид че Меркурий се движи ретроградно, ще трябва да следвате режим на спестяване, но след 20 юли се очаква стабилизиране на финансите ви. През юли е възможно да има критични моменти в любовта. Не драматизирайте излишно. Не забравяйте да си доставяте малки удоволствия, за да балансирате емоциите си.

Благоприятни дни: 7, 15, 24, 25. Неблагоприятни дни: 5, 12, 17.

Лъв

Този месец ви очакват различни събития, уважаеми дами. Възможни са емоционални възходи и падения, нови хобита и преживявания, разочарования в любовен план. През юли ще имате достатъчно идеи свързани с освежаване на дома, такива, които да приложите в работата. Периодът е подходящ за разкрасяване, здравословен план на хранене, промяна в стайлинга. Накратко, ако планирате промените, тогава юли е подходящото време.

Благоприятни дни: 1, 10, 17, 28. Неблагоприятни: 7, 8, 19, 20.

Дева

Юлските аспекти отразяват противоречиви тенденции – желанието ви за стабилност и в същото време, желанието за фундаментални промени във всяка област от живота. Дами, този месец ще се чувствате изпълнени с енергия. Ще бъдете инициативни, а усещането ви, че нещата започват да се подреждат, ще се повиши. Но през юли ще трябва да действате внимателно и с постоянство, за да постигнете целите си.

Благоприятни дни: 2, 3, 20, 29. Неблагоприятни дни: 9, 10, 15, 23.

 Везни

Марс се задържа във вашия зодиакален знак в продължение на шест месеца. През това време сте се научили да разпределяте равномерно енергията си. Новият месец ще ви изправи пред разрешаването на някои проблеми. Но всичко ще се развие във ваша полза. Важното е да не губите баланса. Опитайте се да не пренасяте работните проблеми във връзката си. Периодът е подходящ за планиране на лятната ваканция.

Благоприятни дни: 4, 5, 14, 22. Неблагоприятни: 11, 12, 17, 24.

Скорпион

Въпреки че юли е месец за почивка, бъдете внимателни с екстремния туризъм и повишената физическа активност. Средата на месеца може да бъде решаващ момент за тези, които планират ремонти или преустройства. Възможни са и по-скъпи покупки, а ако не бързате, препоръчително е да изчакате. Като цяло, месецът ще е спокоен и ще ви носи хубави емоции.

Благоприятни дни: 7, 8, 16, 25. Неблагоприятни дни: 1, 14, 19, 28.

Стрелец

Жените родени под знака на тази зодия, временно ще оставят образа на силна жена и по-често ще се обръщат за подкрепа към своите близки. Основният източник на щастие за вас ще бъдат децата и любимият ви човек. Въпреки това, в средата на месеца са възможни някои разногласия с партньора ви. Възможно е да бъдете по-чувствителни. Краят на месеца ще бъде по-благоприятен.

Благоприятни дни: 1, 10, 17, 27. Неблагоприятни: 3, 15, 16, 22, 30.

Козирог

Новият месец ще тества вашите настройки за сила. Това е най-натовареният месец за вас през 2020 година. Помислете кои взаимоотношения и идеи не са продуктивни за вас. Тогава ще можете да възстановите енергията и женската си привлекателност. Слушайте емоциите си и правете това, което наистина искате. Ако откриете в себе си някакъв нов талант, енергично го развийте. През юли може да се върнете към старо хоби.

Благоприятни дни: 3, 11, 20, 31. Неблагоприятни: 4, 5, 18, 25.

Водолей

През целия месец ще се радвате на успехи в работата, обученията. Ще увеличите контактите си и активността в общуването си. Месецът е подходящ за започване на здравословна диета, спортни активности. Краят на месеца е чудесен период за почивка и възстановяване, подреждане на мислите.

Благоприятни дни: 5, 13, 14, 23. Неблагоприятни: 1, 8, 20, 27.

Риби

Дами, през този месец ще успеете да покажете своите умения и таланти, да затвърдите успехите си. След 19 юли ще може да реализирате своите планове за пътуване. Бъдете внимателни с финансите и това за какво харчите парите си. Очаква ви динамичен, но положителен месец.

Благоприятни дни: 7, 8, 15, 25. Неблагоприятни: 2, 3, 10, 30.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА