10 Юли, 2020 07:00 8 416 3

Вашият хороскоп за днес, 10.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 10.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят ще ви предложи множество възможности и трябва много да внимавате, за да не пропуснете нещо важно. Не се залавяйте с допълнителни занимания, защото дори и за основните няма да имате време.

Телец

Доста отговорности са ви прехвърлили, но вие имате силите и способностите да се справите. Само внимавайте с парите, не задлъжнявайте, а се опитайте да погасите досегашните си задължения.

Близнаци

Приятен ден с малко изненади и повече сбъдвания. Каквото сте посели, това ще пожънете. Днес е ден за приятелски срещи и нестандартен поглед към стандартните ситуации.

Рак

Денят не е никак лош, само че не бива да действате егоистично. Внимавайте при контакти с електричество, нали знаете за минутата невнимание.

Лъв

Идеален момент да си изясните отношенията с околните, но не тръгвайте агресивно, опитайте първо с блага дума. Ще се чувствате доста натоварени емоционално, така че вземете мерки за разтоварване – ако не намерите хамали, опитайте с някои прости физически упражнения.

Дева

Първата половина на деня е доста подходяща, за да реализирате плановете си. Добре ще ви въздейства музиката през този ден. Гледайте да не претоварвате краката си.

Везни

Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Сдържайте емоциите си, за да не утежните ситуациите.

Скорпион

Днес се пригответе да посрещнете музата си, защото тя лесно може да ви напусне. Творческият подход към ежедневните неща може да се окаже изключително полезен.

Стрелец

Днес ви очакват доста неща за вършене, сигурно дори ще си помислите, че освен вас никой друг не работи. В известен смисъл сте прави, но не съвсем, днес просто издребнявате повече от нормалното.

Козирог

Не е лошо да помислите и за семейството си, не се заседявайте твърде дълго на работното си място. Не е лошо да се обадите и на родителите си, те ще останат очаровани от вниманието.

Водолей

Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета, всичко което ви обещават.

Риби

Ще трябва да сте по-изобретателни с парите и внимавайте да не направите някоя фатална покупка или инвестиция. Имате сериозни шансове за успех само не ги пропускайте.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    0 1 Отговор
    хороскопат е грешен за рак везни козирок водолеи има хора които наистина познават хороскопа
  • 2 Телец

    1 0 Отговор
    Какви задължения, какви дългове ?
    Телците не взимат заеми, кредити и трупат спестявания, а не ги харчат за глупости!!!
  • 3 Телец

    0 0 Отговор
    е от 20.04. до 19.05. в истинския зодиак. Всички са променени