Last news in Fakti

4 Юли, 2020 09:18 8 091 16

17-годишна убила майката на Петя Буюклиева

  • петя буюклиева

Певицата все пак решила да не съди девойката

Петя Буюклиева разкри душата си навръх рождения си ден. Певицата сподели, че най-трудният ѝ момент в живота бил, когато майка ѝ загина нелепо, убита на място от 17-годишна неопитна шофьорка. И до днес в главата на Буюклиева отеквало телефонното обаждане, с което ѝ съобщили, че майка ѝ е била блъсната, докато отивала от дома си до кварталния магазин, за да купи продукти да ѝ приготви любимите курабийки. 

Трагедията от обаждането била двойна, защото от шока бременната по онова време в четвъртия месец Петя губи бебето си. След като излязла от ступора, певицата била изправена пред дилемата дали да повдигне обвинение на виновната шофьорка. Макар да искала да отмъсти за брутално отнетия живот на майка си и да жадувала за справедливост, Петя все пак решила да не съди девойката, защото осъзнала, че това ще я прати в затвора и ще съсипе младостта и живота ѝ. 

"Винаги съм вярвала в Господ. Вярвам, че трябва да бъдем добри, да прощаваме. Колкото и да беше трудно, когато ми казаха "Прости на това момиче", аз ѝ простих. Въпреки че сърцето ми се разкъсваше на парчета, въпреки, че до ден-днешен, след 15 години, имам голяма празнина. Справям се, държа се", сподея звездата, пише "Ретро".

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    21 15 Отговор
    айде сега и марта вачкова да разкаже нещо от детството си .
  • 2 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    6 4 Отговор
    Само на мен ли ми заприлича на милена с тази разочерователна червена прическа
  • 3 Прошката

    35 3 Отговор
    От опит зная, който тее предал един път, ще те предаде и втори! Този на който прощава те смята за глупак, "метнах го тоя, поисках му прошка, той ми прости" Образно казано, все едно някой е стрелял по теб, нете е оцелил, иска прошка, през това време презарежда и отново стреля"" "Хората се промениха много, много мислете преди да кажете на някой:" Прощавам ти"Вероятноста да сгреши те е почти 100%. !!!!!!!!

    Коментиран от #15

  • 4 Модераторе

    16 2 Отговор
    Защо, атеист съм! Прощавал съм, помагал съм, дарявал съм! Напразно е всичко, от личен опит!!!! Не благодарност, получаваш!!!!!!
  • 5 незнайко

    9 1 Отговор
    И какъв е повода за статията ?
  • 6 Алфа Чакал

    11 7 Отговор
    Найстина е постъпила доста великодушно се иска сърце за това.Сега проверих и е на 61 години,това значи ,че преди 15 години е била на 46 и е била бременна.Това възможно ли е.

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Не вервам

    10 7 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Чакал":

    Дърта магарица на 46 да е била бременна

    Коментиран от #8

  • 8 Пи пи

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Не вервам":

    Много си умна /умен Това е било преди 15години ЧЕТИ преди да пишеш
  • 9 Stéphanie 🎲

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Алфа Чакал":

    Напълно е възмпжно,ако не е била вече в климактериум и в добро здраве може.Но бебето може да е с увреждане .Половината от бременностите след 40 завършват със спонтанен аборт, а рискът от хромозомни аномалии е почти двоен .Джанет Джексън роди дете на 50-годишна възраст

    Коментиран от #16

  • 10 Кой68

    13 0 Отговор
    Немога и неискам да я разбера за това и решение! Съд по законоустановения ред и начин.Това че била млада и т.н блябля...Младоста не е оправдание...Някой друг ден пак маже да стори същото?Иначе става като в джунглата..........Нейно си решение.
  • 11 Човек

    19 1 Отговор
    Прошка се дава САМО АКО БЪДЕ ПОИСКАНА, ИЗМОЛЕНА, ЗАЩОТО ТОВА ППЕДПОЛАГА НЯКАКВО ОСЪЗНАВАНЕ. НО, разбира се, това може да бъде и фалшиво, защото лицето е заплашено със затвор. НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ДАВА ПРОШКА ЗА УБИЙСТВО. Няма никаква гаранция, че лицето няма утре отново да убие. И тогава - с тази прошка добро ли си направил????????? Ами да простим и на убиеца на Милен Цветков, май тази статия за това ни подготвя.
  • 12 Датата

    11 1 Отговор
    Е 15 октомври 2002г. Шофьорката е без книжка. Вероятно дрогирана. Кой ще каже, ДАЛИ ПРОСТЕНАТА НЕ Е УБИЛА ОТНОВО??? ЕДИН ПЪТ И СЕ РАЗМИНАЛО. ЗАЩО НЕ - И ВТОРИ.....?
  • 13 МОРСКИ

    5 1 Отговор
    НЕ ПРАВИ ДОБРО,АКО НЕ СИ В СЪСТОЯНИЕ ДА ПОНЕСЕШ НЕБЛАГОДАРНОСТТА.....
  • 14 ГРАФ МОНТЕ КРИСТО

    6 0 Отговор
    НЕ СЪМ ГОСПОД ,ЧЕ ДА СЪДЯ НЯКОГО........АМА..........НЕ СЪМ И ГОСПОД,ЧЕ ВСЕ ДА ПРОЩАВАМ...............
  • 15 Всички си прощаваме рано или късно

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Прошката":

    САМО ЧАЛГАТА НЕ ПРОЩАВА!
  • 16 Алфа Чакал

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Stéphanie 🎲":

    Може ,но аз обичам по-младички и с 40+ си признавам ,че не съм запознат