15 Юли, 2020 07:00 9 942 0

Вашият хороскоп за днес, 15.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забързан ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 15.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще се наложи да влезете в крак с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш гръб, така че бъдете готови да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.

Телец

Още със започването на деня ще усетите напрежението на работата. Нещата се развиват във ваша полза, но вие сте положили толкова много усилия до момента, че няма как да е другояче. Вечерта ще можете да отдъхнете в компанията на приятели.

Близнаци

Подхождате с предубеждение към някои хора, а това ще ви изиграе лоша шега. Не бъдете лицемерни, но и не прекалявайте с откровенията. Имате сериозни шансове за успех, но трябва да поработите здравата за това.

Рак

Не продавайте мечтите си, колкото и да ви молят за това. Ще разберете, че нещата са стойностни, когато се споделят с обичан човек, затова – направете го. Изненадите ще са част от днешния ден, но пък колко приятни мигове ще ви донесат…

Лъв

Денят е удачен в много отношения. Сутринта нещата ще стават като че ли от само себе си. Колкото сте по-активни и контактни, толкова по-лесно ще се развива всичко. Но не бива да изпускате момента, защото вечерта нещата няма да текат толкова гладко.

Дева

През деня чак до привечер ще имате шанс да проявите своята изобретателност и находчивост, така че не го пропускайте, защото вечерта няма да ви се занимава със сериозни неща и ще ви се иска да избягате далеч от всичко, а може би и от всички.

Везни

Задачите ви ще са много, но за човек с добри организационни качества, като вас, това не е никакъв проблем. Просто имайте план и го следвайте. Важно е да знаете кои са приоритетните неща.

Скорпион

Има някои неизяснени отношения, които искате или не ще трябва да разрешите днес. Не действайте пристрастно, защото вечерта ще се терзаете за онова, което не сте направили, защото съзнанието ви е било замъглено.

Стрелец

Днес ще сте особено обаятелни, така че можете да използвате това, за да постигнете целите си, естествено без да прекалявате. Използвайте активната част на деня, за да свършите неотложните неща, защото вечерта изобщо няма да ви е до това, толкова ще ви се иска да се забавлявате.

Козирог

Днес ще се проявите като работни пчелички. Не се престаравайте, прекаленото натоварване може да се отрази зле на здравето ви. Вечерта е добре да се ограничите в яденето и да наблегнете на минералната вода.

Водолей

По-забързан от обикновено, но пък наситен с приятни емоции и добри бизнес предложения. Не подминавайте дори най-налудничавите оферти, в тях може да се крие голям потенциал.

Риби

Ще се чувствате лично ангажирани с доброто настроение на всички около вас. Днес сте неизчерпаем източник на радост и веселие. Намерете време да се забавлявате и да бъдете по-дълго с децата си.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА