Last news in Fakti

10 Юли, 2020 13:26 3 345 2

Семейна терапия възроди отношенията на Брад Пит и Анджелина Джоли

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • семейна терапия-
  • отношения-
  • актьори

Бившата двойка премина през ожесточена раздяла през 2016 г.

Семейна терапия възроди отношенията на Брад Пит и Анджелина Джоли - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Брад Пит и Анджелина Джоли са в приятелски съвместно-родителски отношения след "много дълга семейна терапия", пишат американските таблоиди.

Бившата двойка премина през ожесточена раздяла през 2016 г., като разводът им беше финализиран миналата година, а близки до тях лица разкриха, че двойката - която има деца Мадокс, на 18, Пакс, на 16, Захара, на 15, Шило, на 14 и близнаци Вивиен и Нокс, на 12 г. - сега има много по-сърдечни отношения.

Източник каза за „Пипъл“: „Определено се нуждаеха от помощ, за да разрешат всички проблеми с попечителството и как Брад отново може да бъде татко. Тъй като сега децата са по-големи, те вече не се занимават с въпроси за раздяла. Отне им много време, с много семейна терапия, за да стигнат до този момент. Брад обича да прекарва колкото се може повече време с децата. Изглежда много по-щастлив.''

Междувременно беше разкрито, че откакто Брад, на 56 и Анджелина, на 45 години, постигнаха споразумение за попечителство, отношенията им са се подобрили значително.

"Брад и Анджелина изминаха дълъг път. За изненада на много от най-близките им приятели, комуникацията им се е подобрила изключително и двамата са посветени на съвместното родителство', пише Insider. 


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OFF

    7 0 Отговор
    БРАКЪТ Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ,КОИТО НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ,АКО БЯХА ПООТДЕЛНО......
  • 2 аэлрбрляаэ

    1 0 Отговор
    БРАВО, доказаха ,че са интелигентни и цивилизовани , и двамата са ми любими....