Last news in Fakti

18 Юли, 2020 07:00 7 462 0

Вашият хороскоп за днес, 18.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за Близнаците и Девите

Вашият хороскоп за днес, 18.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трудно ще ви е днес да се измъкнете от вкъщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да се дължи само на лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.

Телец

Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Творческата изява ще ви накара да се почувствате не само доволни от себе си, но и истински свободни.

Близнаци

Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед.

Рак

Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.

Лъв

Като цяло денят е удачен, стига да не възлагате прекалено много надежди на хората. Слушайте интуицията си. Не се пренапрягайте много физически. По възможност не демонстрирайте политическите си пристрастия.

Дева

Един наистина прекрасен ден, в който ще можете да изразите всичко, което чувствате по най-подходящия начин. Сега е моментът да се промените или поне да пробвате. Бъдете внимателни с правилата, не ги пристъпвайте, всъщност е добре да ги има.

Везни

Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Не си позволявайте да мързелувате, а се опитайте да свършите някои полезни неща у дома.

Скорпион

Един доста добър ден за вас. Всичко ще става бързо и лесно, ще приключите с недовършените неща. Хубав ден да тръгнете на път. Не стойте на едно място –действайте. Бъдете повече с деца, ако можете.

Стрелец

Ще имате шанс да се изявите, но ще имате толкова други неща за вършене, че трябва да сте шесторъкия Шива, за да успеете. Не се опитвайте да променяте правила, а намерете начин да ги спазвате. Дисциплината в семейството не винаги е лошо нещо, имайте го предвид.

Козирог

Днес ще се чувствате малко напрегнати. Най-добре е да не премълчавате нищо, но без да бъдете груби. Не лентяйствайте, защото това ще засили напрежението. Хубав ден да поразчистите и да изхвърлите всичко ненужно.

Водолей

Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобед ще се чувствате най-доволни, ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.

Риби

Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете следобед да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА