Last news in Fakti

22 Юли, 2020 07:00 7 731 0

Вашият хороскоп за днес, 22.07.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Време е Близнаците да се замислят за отпуска

Вашият хороскоп за днес, 22.07.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Някой от близките ви няма да ви позволи да спите до късно. Не му се сърдете, ставайки рано, ще имате повече време за себе си, а и да си припомните на кого какво сте обещали. Днес се вслушвайте повече във вътрешния си глас и няма да сгрешите. Най-важното обаче е да не нервничите, не е във ваша полза.

Телец

Ненужната упоритост може да ви доведе до сериозни загуби, бъдете по-отстъпчиви и проявете гъвкавост по финансовите въпроси. Бъдете готови за изненади от всякакъв характер.

Близнаци

Време е да се замислите за отпуска, пък била тя и кратка. Доста сте се преуморили и малко отдих не ви е излишен. Особено след ден като днешния, в който ще се скъсат да ви търсят по какви ли не въпроси, ще разберете, че и вие като всеки човек имате нужда от глътка свеж въздух. Ако не ви се отдава, поне сменете обстановката.

Рак

Цял ден ще ви тормозят неудачи в работата, но внезапен прилив на сили ще ви помогне да се справите като Супермен. Сънят, който сте сънували снощи може да се превърне в реалност. Не се запасявайте с нищо, бъдете волни и свободни.

Лъв

Трудно ще се адаптирате към изискванията днес. Ще ви е нужно повече спокойствие. Днес е добър момент да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите продукти, но не пропускайте да се забавлявате.

Дева

Днес ще се чувствате толкова живи и готови за всякакви забавления. Ще имате достатъчно енергия за всичко, което си помислите, само не я пропилявайте напразно. Следвайте щастливата си звезда.

Везни

Интересен аксесоар към тоалета ще акцентира върху вашата уникалност. Проблемите в работата може би произтичат от близки вам хора., но не позволявайте това да разстрои отношенията ви. Сутринта не е най-подходящото време за активни действия. Май се нуждаете от доста сериозна настройка, за да заработите добре.

Скорпион

Ще се наложи да влезете в крак с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш гръб, така че бъдете готови да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.

Стрелец

Нещата ще се стекат във ваша полза още от сутринта. Може да получите няколко добри новини във връзка с финансовото ви състояние. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат. А пък вие не се колебайте прекалено, а действайте.

Козирог

Може да ви се наложи да заминете за някъде, но това би ви донесло предимно приятни емоции. Късметът е с вас. Днес е уязвимо най-вече гърлото, така че не прекалявайте със студените напитки и ограничете бирата.

Водолей

Отношенията с приятели, тяхната подкрепа и разбиране може да внесат решаващ елемент в развитието на ситуацията. Опитайте се през този ден да се държите мирно и тихо, без да налагате мнението си за каквото и да било.

Риби

Днес е подходящ ден да въплътите идеите и проектите, които имате. Няма да минете без чужда помощ, затова бъдете отворени за сътрудничество. Личните ви отношения ще станат доста сериозни, опитайте се да го проумеете.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА