Last news in Fakti

23 Юли, 2020 12:33 2 501 7

Ким Кардашиян призова за съчувствие и толерантност (СНИМКИ)

  • кание уест-
  • ким кардашиян-
  • президент-
  • психическо здраве-
  • психично болен-
  • биполярно разстройство

Моделът обясни в социалната мрежа състоянието на съпруга си Кание Уест

Ким Кардашиян призова за съчувствие и толерантност (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Съпругата на рапъра Кание Уест - риалити звездата и модел Ким Кардашиян, призова за състрадание и емпатия към съпруга ѝ и към семейството им и припомни, че той страда от биполярно разстройство, предадоха БТА и Франс прес.

През последните дни Кание Уест демонстрира доста обезпокоително поведение.

Обявилият се за кандидат за президент Уест в неделя говори несвързано по време на първия си предизборен митинг в Чарлстън в Южна Каролина. После в понеделник той постна серия от странни послания в акаунта си в Туитър и намекна, че съпругата му и майка ѝ - Крис Дженър се опитвали да го лъжат и да го пратят в психиатрия.

Вчера Кание написа ново послание, преди да го изтрие, като в него той твърдеше, че се опитва да се разведе и упрекваше жена си, че е имала връзка с друг рапър - Мийк Мил.

"Онези, които разбират психическите заболявания и компулсивните разстройства знаят, че семейството няма никаква власт върху болния, освен ако той е малолетен", написа днес в акаунта си в Инстаграм Кардашиян

"Онези, които познават Кание, знаят, че неговите думи не винаги са в синхрон с намеренията му", допълни тя.

"Нашето общество изисква толерантност към глобалния въпрос за психическото здраве, но ние трябва също да сме толерантни и към онези, които живеят с психическите проблеми, когато те се нуждаят най-много от това", каза още тя.

"Моля най-чистосърдечно хората и медиите да проявят състрадание и емпатия, от които имаме нужда, за да преминем през това", заяви Кардашиян.

Тя и в миналото е говорила за проблемите на съпруга си. Миналата година в интервю за сп. "Vogue" тя каза, че Кание Уест не се лекува заради биполярното си разстройство, защото смята, че това ще угаси неговата творческа енергия.

Ким Кардашиян призова за съчувствие и толерантност (СНИМКИ)
Снимка: Инстаграм

Ким Кардашиян призова за съчувствие и толерантност (СНИМКИ)
Снимка: Инстаграм

Ким Кардашиян призова за съчувствие и толерантност (СНИМКИ)
Снимка: Инстаграм


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 русенец

    9 3 Отговор
    Туй черното много ще пасне за баш кмет на Хамерика!:)))) После пак да ми разправят, че руснаците манипулирали избора за президент на САЩ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ким

    8 1 Отговор
    Нека те успокоя ,тази болест е ,,модерна,,тя също е ,,чудо,,на 21 век,толкова много хора страдат от нея,най много в БГ...така ,че повече качествена музика да прави и това ще му е ,,лекарството,и двамата сте млади сладури....!
  • 6 Тътъ

    2 2 Отговор
    Тоя нов албум ли ли ще издава,че такава голяма реклама си прави?
  • 7 Един извън 80-те %

    5 0 Отговор
    Сред най-активните химични агенти, които водят до болестна картина, сходна с тази на биполярното разстройство, са наркотиците от групата на кокаина и амфетамините. Те трябва да са употребявани дълго време, за да доведат до манийно-депресивни епизоди, като значително по-съществени в клиничната практика са тревожно-параноидните им ефекти.