Last news in Fakti

24 Юли, 2020 15:21 8 876 13

Д-р Огнянова от "Откраднат живот" проговори за наркотиците

  • диана димитрова-
  • огнянова-
  • откраднат живот-
  • наркотици-
  • актриса

Актрисата изригна със специален пост в социалните медии

Актрисата Диана Димитрова, която познаваме като д-р Зорница Огнянова от хитовия лекарски сериал "Откраднат живот", избухна яростно в социалните мрежи. Виновен за нейното мрачно настроение се оказа човек с "малка пишка". 

Малко преди да издаде третата си детска книжка пред Коледа, в някои медии гръмна новината, че Диана е наркоманка и дори лежи в специализирана болница за зависими. Напоследък актрисата е пак в полезрението на медиите с нова болест - анорексия. До този момент Димитрова не е коментирала какво се случва с нея, но явно този момент настъпи и тя реши да проговори за всичко. 

Оказа се, че актрисата е на хранителен режим, тъй като ѝ предстоят снимки в игрален филм и клипове, за които трябва да е по-слаба. Това не значи, че е болна от анорексия. Мнозина актьори и актриси преминават през подобни режими, за да се подготвят за ролите си. 

Слуховете, че е наркоманка я изкарват извън релси. "Да ви кажа, ужасно е да чуеш майка си разстроена по телефона, заради някой с малка пишка и липса на въображение. Приятелите ми тогава ме спряха да не заведа дело! Хм, чудя се до къде може да се принизи човек? За някакви стотинки... Хм, чудя се и как три години съм снимала по 12 часа толкова сложни сцени, друсана... Баси пича", пише Диана. 

И допълва: "Ами не, никога дори не съм опитвала дрога, защото нямам нужда. Главата ми ражда картини, образи, илюстрации и никога не ми било скучно. А на теб явно ти е, малодушко. Само, че този път няма да мине номерът. Търпелива съм, но до един момент. После ставам крайна". 

В тази връзка Диана сподели снимка, на която позира без капка грим и с подпухнало лице след дълъг снимачен ден по новия сезон на "Откраднат живот". Тя многократно е доказвала, че не е суетна и няма притеснения да показва истинската си външност и същност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес след снимки заспах, защото буквално бях изцедена... Сцените са тегави и искат пълна концентрация. Реших да се снимам с Арлекин, без грим, ей така, подпухнала, преди да продължа работа по него. Подготвям изложба, все пак, а утре съм чак вечерта на терен. Суетата я няма. И за да не бъде злоупотребено отново с тази (снимка, думи) от контекста, ще поясня. Тъй като от няколко седмици съм на хранителен режим, заради три проекта (игрален филм и клипове) обявявам, че не страдам от анорексия. Превантивно за онези лайняни “медии”, които писаха гнусната статия, че съм алкохолик или наркоман, точно когато представях третата си детска книга, преди Коледа. Да ви кажа, ужасно е да чуеш майка си разстроена по телефона, заради някой с малка пишка и липса на въображение. Приятелите ми тогава ме спряха да не заведа дело! Хм, чудя се до къде може да се принизи човек? За някакви стотинки... Хм, чудя се и как три години съм снимала по 12 часа толкова сложни сцени, друсана... Баси пича. Ами не, никога дори не съм опитвала дрога, защото нямам нужда. Главата ми ражда картини, образи, илюстрации и никога не ми било скучно. А на теб явно ти е, малодушко. Само, че този път няма да мине номерът. Търпелива съм, но до един момент. После ставам крайна. "I DON'T DO DRUGS, I AM DRUGS."

Публикация, споделена от Diana Dimitrova Dimitrova (@diana_dimitrova_dimitrova) на Юли 21, 2020 в 11:46 PDT


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дългият

    21 2 Отговор
    Гледай си кефа и не се връзвай на приказките на някакви малки пишки...избиват комплекси да знаеш...
  • 3 pbdan

    15 2 Отговор
    Да не е къс, но да е дебел.
  • 4 Мими

    4 15 Отговор
    Стига показвахте подобни мизерни грозници
  • 5 Чарли Харпър

    8 4 Отговор
    Много я харесвам.Ще я откача от ябълките,само ще я помпя.Ям котето,охохохохоо.
  • 6 Амфетамин и кокаин

    4 16 Отговор
    Пълна наркоманка таз! Само като и видя изпитото лице и празният поглед - ми става ясно че се друса яко!
  • 7 az#Оставка!

    5 3 Отговор
    Абе кой се интересува от вашите простотии???
  • 8 бобо

    4 2 Отговор
    Ако е вярно, да се включи в кампания срещу наркотиците. Има нужда от свестни хора.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 не че нещо ама

    4 2 Отговор
    Той Чарли Шийн снима доста време друсан сериалчето.
  • 11 Силистра

    2 4 Отговор
    ела си на село, не се излагай
  • 12 Реалист

    6 3 Отговор
    натфизчийката др.Некадърнева И компания. Не е риторичен въпроса !!! Защо актьорската ви игра е толкова изкуствена и НЕестествена ? Защо интонацията с която всички говорите е все едно гласовата кутия на Стивън Хокинг от 90-те чете текст ?
    Монотонна декламация в която живота е изтрит още преди да се зароди.
    Как Е възможно едно 4 годишно дете в Холивуд да даде пред камерата в пъти по-човешки и естествени реакции и да говори абсолютно с нормална интонация отколкото натфизчия с магистратура по актьорско майстворство....как само звучи, а ? Магистратура...актьорско че и майсторство. Има ли тук някой от натфиз,който да може професионално да го обясни това ? Толкова доказани актьори от холивуд снимаха в Бг. Е па толкоз ли не успяхте по един семинар/открит урок да направите бе ? Некадърната ви анти-игра причинява физическа болка.
  • 13 ХММ

    0 1 Отговор
    На първата снимка наистина прилича на наркоманка.