2 Август, 2020 18:16 31 751 11

Тежки проблеми и безпаричие за тези 3 зодии през август

  • зодии-
  • проблеми-
  • безпаричие-
  • август-
  • астрология

Месецът ще се окаже кошмарен за определени зодии

Тежки проблеми и безпаричие за тези 3 зодии през август - 1
Снимка: shutterstock

Повечето хора асоциират август с радост, хубаво време и купони.

Удоволствие и забава може да има от всякъде, но три знака на зодиака ще бъдат под тежките удари на съдбата. Според планетите за тях идват лоши дни, защото проблемите ще ги застигнат. 

Представителите на тези три знака ще се изправят пред няколко теста и ще трябва да вземат много важни решения. Дали обаче ще успеят да издържат на напрежението?

Ето кои са тези зодии:

Близнаци

Представителите на този знак са много интелигентни, но често не са наясно какво искат от живота. Те често менят настроението си, а понякога умишлено си слагат розовите очила, за да не забелязват ужаса около тях. 

Неприятностите обаче могат да ги застигнат дори в този момент. Близнаците ще бъдат застигнати от депресия и силно разочарование от техен близък. 

През август ще имате много поводи за неудовлетвореност от връзката си и е много вероятно да приключите отношенията си с половинката си. 

През последните дни на август Близнаците ще бъдат обзети от тежка депресия. Никой няма да взима на сериозно този знак и ще игнорира идеите му. Единственият начин да преодолеете това е да помислите много внимателно за всичко и да си изготвите план. 

Важно е да не показвате емоциите си и да стиснете зъби до септември, когато вече всичко за вас ще се нормализира. 

Дева

През Август няма да се случат много неща на Девите, с които да могат да се похвалят. Късметът сякаш ще ги заобикаля за всичко, а неприятностите - напротив, буквално ще се стоварят отгоре им. 

Всички проблеми обаче, ще трябва да разрешите сами и да не разчитате на подкрепата и помощта на околните. 

В любовта, както и в бизнеса хич няма да ви върви през август, добре е да го приемете още от сега и да не таите надежди. Най-добре е да избягате за малко от града и да си починете сами.

Внимавайте: През август има голям шанс да претърпите инцидент или да се нараните по някакъв начин.

Всичките ви предварително направени планове ще се провалят. Само добре обмислените ви проекти ще се реализират. Погрижете се за здравето си, има риск внезапно заболяване да ви изкара от строя за дълго време. 

Скорпион

През август Скорпионите ще се сблъскат с поредица разочарования. В професионален план всеки опит за издигане е обречен на пълен провал. Звездите съветват през август да заемете по-пасивна позиция в офиса, действате ли активно, може да загубите добрата си репутация.

Скорпионите са много чувствителни именно на тази тема, защото са свикнали да са най-добрите с каквото и да се захванат. 

Въпреки това ще имате много енергия, а временните неуспехи ще калят духа ви. Септември със сигурност ще компенсира всички проблеми, които ще имате през август.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лидия

    17 9 Отговор
    О, Милена колко си мила на майка ти паниците. Девата (напр.08.10., 13.10.или 15.10☺) са ЕДИНСТВЕНИТЕ в зодиака които на 1000℅ умеят да правят и въртят здраво пари.

    Коментиран от #2

  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 7 Отговор

    До коментар #1 от "Лидия":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.

    Коментиран от #8, #9

  • 3 Лидия

    8 1 Отговор
    Веднага ти отговарям. Когато бях дете паднах от около 2 м по гръб и...вероятно съм изпълнила възкресението. Имам някаква способност по зададени данни (в т.ч.цифри) да разбирам за разни събития, да се ръководя от знаци на съдбата, които всеки получава обаче не всеки разбира. Не съм ни врачка, ни ясновидка. Обикновен човек съм и с труд-заплата оцелявам. Животът ми е ужасен, но се боря.

    Коментиран от #4

  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Лидия":

    Бог е милостив и помага в случаи на изпитание като твоя. Трябва силна вяра и смирение...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Врачка

    10 2 Отговор
    В резултат от неадекватните противоепидемични мерки и въвеждането на извънземно положение, много хора останаха без работа и без бизнес (и без доходи), едва ли са само от посочените три зодии.
  • 8 Отврат

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Има среден път, аз ходя по него, и никой фашоиден примат, няма права да промива мозъка на слабите и невежите, омитай си психариите и ги пази за себе си.......
  • 9 00000014

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    .... "Бoг иcкa дa гo oбичaмe ...." , Бойко иска да остане на власт ии да краде ..... Все нещо искат и нищо не дават. Самовлюбени индивиди, а? Ни единия признавам, ни другия. А ти? Ти за психиатрията ставаш - да си правите сбирки откачалките.

    Коментиран от #10

  • 10 0000

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "00000014":

    Къде намесваш Бойко бе примат хахахах,Бог е създал цялата ВСЕЛЕНА ,ти за Бойко ми говориш хахахахахах ,не му били давали,за разлика от Бойко Бог ти е дал живот,и уста,с която за съжаление бълваш помия,епа за това може поне да си благодарен,но ти си вечно онеправдания,хленчещ примат,нито разбираш,нито ще разбереш.
  • 11 Извънреден

    1 0 Отговор
    Зодия Дева е гений !
    Ако е скапан гений, това означава, че трябва да е много добре финансово, за да има пари за "нещата от живота" !
    Както всички знаем, живота е скъп !

    За човек който се говори че е скапън, да това е така, но зашото не е финансово силен, а е зависим финансово от родителите си, а това го подтиска и се отразява зле !
    Оправия с този човек има , но определени хора искат да няма оправия с тоя човек, точно заради това настройват други хора против него !!!
    БЪДЕТЕ УМНИ !!!