Last news in Fakti

15 Август, 2020 17:41 7 334 12

Зодията, която изневерява най-лесно е...

  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • зодиак-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • изневяра

Тези представители на зодиака не се големи фенове на моногамията

Зодията, която изневерява най-лесно е... - 1
Снимка: Shutterstock

Много е лесно да се отдадете напълно на партньора си, когато сте затворени у дома и няма къде да отидете. Пандемията от коронавирус ни изправи пред неочаквано предизвикателство – 24/7 с половинката вкъщи. Някои от нас все още работят от дома и виждате любимия си постоянно. В този случай е трудно да не отделяте време за другия.

Но какво се случва, след като това положение приключи? Моногамията доскучава на някои хора, особено когато партньорът им е постоянно наоколо, за да следи поведението им. Според астролозите, има три зодиакални знака, които е по-вероятно да изневерят след като животът влезе в нормален ритъм, пише tialoto.bg.

Ако някога сте се чудили кое прави човек по-склонен към изневяра, погледнете към рождената му дата. Според астролога Кларис Монахан, има хора, които постоянно трябва да бъдат наблюдавани, за да не кривнат в грешната посока.

Ето кои знаци са по-склонни към изневяра

Близнаци
На Близнаците им се носи лоша репутация, заради това че са един от най-измамните знаци, но истината е че те просто много лесно се отегчават, когато става дума за взаимоотношения. Тъй като това е двоен знак, той често проявява две напълно различни личности за кратко време. Докато се смее с вас, изведнъж може да се обиди от някоя дума и повече да не ви проговори.

Астролозите казват, че Близнаците често се управляват от Венера, което означава, че любовта и сексуалното им желание ще бъдат постоянно в ума им. Този знак не обича да стои затворен и лесно се изнервя, когато прекарва твърде много време с един човек. Затова, когато приключи извънредното положение, той може да потърси разнообразие другаде. Внимавайте с шарещите очи на Близнака.

Рак
През този и следващия месец Раците ще чувстват носталгия по отминали връзки и това сериозно ще повлияе на емоционалното им състояние. Въпреки че обичат да стоят вкъщи с партньора си и да са далеч от шумотевицата на тълпата, пандемията може да накара представителите на този знак да се чувстват неуравновесени и претоварени.

И тъй като Раците често крият емоциите си, за да не затормозяват половинката си, те могат да потърсят утеха другаде. Затова е добре да внимавате в картинката и да говорите с партньора си, ако усетите промяна в държанието му.

Стрелец
Стрелецът е най-приключенския знак в зодиака и има известна репутация, че се заглежда по новите и лъскавите неща. Той също така обича пътуванията и рядко се задържа на едно място. Отдалечаването от дома е чудесна предпоставка за изневяра, а представителите на този знак понякога оправдават действието си с еднообразие във връзката.

Това, което наистина изнервя Стрелеца, е скуката. Именно затова карантината и затварянето на търговските обекти за дълго време е било като истинско мъчение за него. В момента той чувства свобода, а това го кара да е по-податлив и към изневяра.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Близнаци

    7 0 Отговор
    Suki няма да ти изневеря повече ;)
  • 3 Кинори

    3 3 Отговор
    Шменти-капели.
  • 4 Ужас

    4 2 Отговор
    и кво сега, когато човек се влюби, не се доверява на чувствата си(което обикновенно е странно), а на астролозите, и преди да се впусне в любовна игра ще пита каква зодия е човека, та да си прави сметки. нито се знаят, нито се познават що за личности са, характерите им, как мислят и как постъпват реално, ми не..... не ни е необходимо да се опознаем, а да питаме астролозите. наистина ли не ви прави впечатление, колко налудничаво е това ??? това е вредно, не съдете хората без да ги познавате, това е отвратителен и гнусен егоизъм, несправедлив и вреден за цялото човечество.
  • 5 Дрън...

    2 0 Отговор
    .,,дрън!
  • 6 Медия

    3 1 Отговор
    в която се публикуват хороскопи и статистики свързани със зодии,са несериозни.Има една аЛена,която от години с копи-пейст се издържа от гадателство.Единственият верен хороскоп е за зодията ,,шаран,,.
  • 7 Аман от глупости

    7 0 Отговор
    Аман от глупости
  • 8 no name no face no number

    3 5 Отговор
    Близнаците Не изневеряваме, но обичаме да поглеждаме към красивите жени около нас и да понякога стигаме и по далеч от любопитсво и да си проверим рейтинга дали сме все още номер 1 ;), но до изневери аз лично преценявам партньора, ако е точен и аз съм точен и не му измеверявам.
  • 9 Хехе

    6 4 Отговор
    Близнаците са шизофреници в голямата си част. Доказателството е мин. председателя на Бг
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бойчо

    3 0 Отговор
    Пълна тъпотия
  • 12 Водолей

    1 0 Отговор
    Съм и хич не изневерявам, само чат-пат когато ми падне,. а пък то е доста често. Съдба?