Last news in Fakti

23 Август, 2020 07:00 8 482 1

Вашият хороскоп за днес, 23.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Приятен ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 23.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес сърцето и умът ви ще са си разменили ролите и това наистина е много странно. Вие в какви ли не ситуации сте изпадали, че това ле ще ви стресне – разумно сърце и чувствителен ум. Всъщност това е идеалната комбинация, изпробвайте я.

Телец

Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието между вас и околните. Не давайте ухо на клюките, има къде- къде по-интересни занимания, можете например да изхвърлите ненужните неща.

Близнаци

Отдали сте се на мечти, вместо да хванете бика за рогата. Май лятото започва да ви омръзва вече. Е, още няколко купона няма да са ви излишни. Вместо да мечтаете хващайте телефона и събирайте приятели.

Рак

Днес е ден по-скоро романтичен, отколкото посветен на сериозни занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо мило за хората, които обичате, и ще се почувствате невероятно.

Лъв

Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е доста по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

Дева

Още един приятен ден, забавлявайте се, играйте, но внимавайте по пътищата, доста неразумно постъпвате. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в движението.

Везни

Ще се чувствате страхотно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата специалност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютърът е част от удоволствието иначе щяхте ли да си четете хороскопа сега...

Скорпион

Малко ще се объркат плановете ви днес заради претенциите на близките ви. Не се дразнете, а намерете конструктивно решение. Вие сте човекът, който може да оправи нещата, дори да изглеждат безнадеждни.

Стрелец

Ако се налага да свършите нещо важно, ще трябва да положите много повече усилия от обикновено и при това да направите някои компромиси. Ще трябва да сте по-концентрирани, внимателни и организирани.

Козирог

Очакванията ви са големи, но е възможно да не получите онова, на което се надявате. Търсете повече разбиране от другите, постигнатото очевидно не е достатъчно. Занимания със спорт ще ви помогнат да се освободите от напрежението и да се разведрите.

Водолей

Неделя е ден, който трябва да посветите на себе си и нещата, които обичате, не правете компромиси с това. На тези около вас ще им е много приятно да ви дразнят, а вие защо се “впрягате” като виждате, че го правят само, за да се намират на приказка.

Риби

Щадете силите си, не се изхвърляйте прекалено. Има много неща за вършене, но все пак неделята е ден, в който трябва да си позволите онова, което ви е на сърцето.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскопа госпожо МАРИНОВА