Last news in Fakti

25 Август, 2020 14:33 3 713 4

Бременна звезда от "Съни бийч" показа щастие от плажа (СНИМКИ)

  • бременна-
  • бременност-
  • съни бийч-
  • сериал-
  • актриса-
  • евелин костова

Евелин Костова чака първото си дете

Във сериала "Съни бийч" на bTV героинята на красивата Евелин Костова определено не може да се наслади на престоя си в морския курорт, а причина за това са множеството нелепи ситуации, в които тя и приятелите ѝ изпадат. В реалността обаче актрисата успя да оползотвори топлите дни на август, отдавайки се на почивка край сините вълни, както гласи и хаштагът към последната ѝ публикация, цитира я life.dir.bg.

Наскоро брюнетката, която в момента е в очакване на първото си дете, сподели със своите последователи в Инстаграм красиви снимки именно от родното Черноморие. На кадрите Евелин се намира в обятията на своя любим - Михаил, и носи нежен разкроена рокля с тънки презрамки, чиито десен е обсипан от множество флорални мотиви. Двамата се усмихват широко и щастливо, поставили ръцете си върху наедрелия ѝ корем, а дланите им образуват сърце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#August🐳 #плажа#морето#синитевълни🌊 Photo credit: @paolapavlova 📸

Публикация, споделена от Evelyn Kostova (@evelynkostova) на Авг 17, 2020 в 10:41 PDT

Всъщност двойката се наслаждава на горещото лято по крайбрежната ивица на страната ни от 2 седмици насам, защото точно преди толкова време се появи първата фотография, показваща Костова на плажната ивица, носеща рокля на бяло и синьо райе, почиваща върху яркожълта хавлия на пясъка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Beachin #mondaymotivation #august#summer🍭

Публикация, споделена от Evelyn Kostova (@evelynkostova) на Авг 9, 2020 в 11:03 PDT

В средата на месец март т.г., в специално интервю за Dir.bg, Евелин разкри кога се е запознала със своя любим. Преди 11 години тя за първи път среща Михаил, но минава време, преди двамата да започнат връзката си.

"Тогава бях много малка, за да се получи нещо, тъй като той е с 9 г. по-голям от мен. Минаха години преди да се съберем", сподели тя.

Интересен факт е, че двамата случайно разбират, че са пети братовчеди.

"Един ден с Мишо си говорихме заедно с двамата ни дядовци. Тогава неговият дядо спомена името баба си, а моят възкликна, че я е познавал. След като се разговориха по темата, стана ясно, че моят дядо е трети братовчед с въпросната жена", разказа Евелин.

Към момента тя все още не е издала нито пола на детето, което носи в утробата си, нито в кой месец е бременна, но от снимките си личи, че е в напреднала бременност и нищо чудно всеки момент да съобщи появата на бебето.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виктор

    4 1 Отговор
    Аа тази да .. те са братовчеди... дано детето се роди живо и здрово
  • 2 Шпекоф салам

    4 0 Отговор
    И таз яла, и ко да напраим сега,да и залепя 5 лева на челото...!
  • 3 гост

    2 0 Отговор
    Какво ни занимавате с тези звезди , бременни жени колкото искаш!
  • 4 Абе, каква звезда е това?

    0 0 Отговор
    Получавам позиви за повръщане като чета написаното и като ги гледам. Гнусничко...