26 Август, 2020 18:35 3 539 3

3-те зодии с най-голям късмет в любовта са...

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • любов-
  • късмет

Тези галеници на съдбата се справят доста добре на бойното поле на любовта

3-те зодии с най-голям късмет в любовта са... - 1
Снимка: Shutterstock

Когато говорим за любов, няма как да не подчертаем един малък, но важен детайл. В тази житейска област са нужни не само силни емоции, но и малко късмет и намеса от съдбата. А често намесата на съдбата идва под формата на предначертаното от звездите и се влияе пряко от нашата зодия.

На някои хора сякаш им върви повече в любовта, отколкото на други и това не е никак случайно - може би те са една от онези зодии, на които просто е обусловено да им върви повече в любовта.

Вижте зодиите с най-голям късмет в любовта:

Риби

Рибите винаги са обожавали идеята за онази голяма и вечна любов и със сигурност я изживяват, дори и по някаква случайност все още да не са стигнали до там. Риби, определено сте сред най-големите късметлии в любовта, защото ще получите най-хубавата ѝ част.

Дева

Вие не винаги сте имали късмет в любовта, но всичко това е било като много ценен урок за вас. Трябвало е първо да се научите да обичате, за да оцените това силно чувство и да знаете как да бъдете идеалният партньор. В един момент всичко ще се обърне и истинската любов ще дойде при вас.

Близнаци

Винаги сте се влюбвали лесно и бързо и сте го смятали са недостатък, но това всъщност е истинска благословия, защото така се обграждате с много хора, които ви харесват и мислят за вас. Любовта винаги ще бъде край вас и ще изпълва живота ви с щастие.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бре

    7 2 Отговор
    Мария Атанасова стига ни баламосва. Любов и секс по зодиакални знаци се не прави. Има си правила за тая работа първични естествени природни. Както и да ги нарече човек няма да сбърка.
  • 2 А, така

    2 2 Отговор
    Не е е бройно и тук с връски....!
  • 3 Превъзпитан

    1 0 Отговор
    Преди време имаше статистика за зодиите !
    Зодия Дева доминира за хубаво отностно управление например на фирма или "нещо друго" !!!
    Зодия Дева може и да обича !