27 Август, 2020 16:23 6 678 12

Меган Фокс се утешава у нас след развода

  • меган фокс-
  • актриса-
  • холивуд-
  • развод-
  • раздяла

Актрисата е в родината ни заради снимките на нов хорър филм

Меган Фокс се утешава у нас след развода - 1
Снимка: Shutterstock

Холивудската актриса Меган Фокс все още не е преодоляла развода със своя колега Брайън Остин Грийн и провежда терапевтични сеанси с духовен водач поне веднъж в седмицата.

От известно време красавицата е на родна земя за снимките на хорър филма Till Death, които текат в момента в студията на „Ню Бояна филм“.

Преди няколко дни Меган Фокс пусна лайв стрийм в личния профил в Инстаграм, в който си говори с духовния водач на холивудските звезди Митра Джалили.

Гуруто и актрисата проведоха половинчасов онлайн разговор, в който се включиха с коментари и емотикони над 7000 души. Настанена в хотелската си стая в София след снимки, Меган чинно изслушваше съветите на Митра за живота и от време на време ѝ задаваше насочващи въпроси.

От разговора им става ясно, че актрисата все още не е преодоляла напълно развода си с Грийн, с когото бяха заедно десет години. Но пък е добре, че е инвестирала емоциите си в нова любов, която да ѝ помогне да продължи напред.

Припомняме, че звездата от „Трансформърс“ ще прекара на родна земя 4 седмици, като се очаква, че по някое време у нас може да кацне и новото ѝ гадже - рапърът Machine Gun Kelly. Когато пристигна у нас, Фокс публикува снимка с любимия си. Поради тежкия снимачен процес, обаче, Меган няма много време за социалните мрежи. „Не може да си онлайн в социалните платформи непрекъснато, да проверяваш непрекъснато своите коментари и лайкове. Трябва да се довериш на това, което правиш, и да продължиш напред“, сподели в свое интервю наскоро красавицата, вероятно провокирана от сеансите със своето гуру.

Фокс и Грийн имат три деца. Те възпитават заедно момченцата Ноа, Боди и Джърни, които са съответно на 7, 6 и 4 години. Интересен факт е, че актьорите често обличат синовете си с рокли, пише Телеграф. 


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Transpocalypse

    12 3 Отговор
    Въх адамовата ябълка по-голяма от на пендела.

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Съдията Дред

    10 3 Отговор
    Е, като трябва, ще я утешаваме, няма да се излагаме пред чужденците я.
  • 5 Кочан

    15 2 Отговор
    Язък за хубавото момиче... Ако погледнете новата и любов има вероятност да сънувате кошмари. На тоя Кели не му трябват дрехи то целия в татуировки и един такъв Как да кажа не ми изглежда здрав ни физически или психически ама да знам не го познавам лично. И в крайна сметка Язак и за децата
  • 6 Кочан

    7 2 Отговор
    Язък за хубавото момиче... Ако погледнете новата и любов има вероятност да сънувате кошмари. На тоя Кели не му трябват дрехи то целия в татуировки и един такъв Как да кажа не ми изглежда здрав ни физически или психически ама да знам не го познавам лично. И в крайна сметка Язак и за децата
  • 7 Дъртият

    15 1 Отговор
    След като гледах,,трансфармарс през 2009 направо се влюбих в нея.

    Коментиран от #10

  • 8 Вярно

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Transpocalypse":

    Ххаха
  • 9 Гост

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: актьорите често обличат синовете си с рокли >>>>. Опаааа!!!!!
  • 10 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Дъртият":

    А знаеш ли, че е обърнала резбата, защото смятала мъжете за мръсни. Дори не лягала с жена, която някога е била с мъж. Толкова се гнусяла от мъжете. Питам се, как тогава е минала през Брайън и сега през рапъра?

    Коментиран от #11

  • 11 Бачо Киро

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Гледам много лично си го приел. Спокойно, никога няма да ти се наложи да се притесняваш за това :)
  • 12 Да не търсиш Хермес

    2 1 Отговор
    Меган....?!