Last news in Fakti

30 Август, 2020 10:34 9 826 22

Станаха ясни подробности за връзката на Брад Пит с модела Никол Потуралски

  • брад пит-
  • никол потуралски-
  • връзка-
  • гадже

"Брад и Никол бяха представени един на друг чрез общи познати, но когато започнаха да излизат заедно, те не казаха на никого, дори и на хората, които ги запознаха.", твърдят близки до актьора

Станаха ясни подробности за връзката на Брад Пит с модела Никол Потуралски - 1
Снимка: Instagram

Само преди няколко дни новината, че Брад Пит се среща с германския модел от полски произход Никол Потуралски заля интернет пространството. Медиите по света бяха доволни от факта, че могат най-после да напишат, че носителят на награда "Оскар" е решил да продължи напред, след радялата със съпругата си Анджелина Джоли през 2016 г., пише dir.bg. Все пак, в продължение на 4 години актьорът отричаше да има каквито и да било взаимоотношения с жените, с които многократно бе фотографиран от дебнещите го сякаш на всеки ъгъл папараци. Но този път нещата очевидно стоят по съвсем различен начин, а като доказателство за това са думите на източник на Daily Mail, който каза, че е видял звездата да целува нежно манекенката.

Оказва се обаче, че с цел да опази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, Пит е пазил новата си връзка в тайна дори от своите приятели. Или поне една част от тях.

"Брад и Никол бяха представени един на друг чрез общи познати, но когато започнаха да излизат заедно, те не казаха на никого, дори и на хората, които ги запознаха... Те научиха, че двамата се виждат от пресата. Но Брат е такъв, той предпочита да спазва дискретност, когато нещата опрат до интимните му партньорки, особено сега, тъй като не иска да разваля добрите си отношения с Анджелина. Той наистина се постара да я убеди, че може да се справи със съвместното попечителство над децата им", издаде близък до звездата пред Entertainment Tonight.

Той разкри още, че холивудската знаменитост и новата му половинка се разбират повече от добре. По думите му Потуралски е изключително земен човек, който не е обсебен от славата.

"Това определено се харесва на Брат. Той я заведе във Франция на почивка, за да се откъснат от познатата обстановка и да прекарат известно време само двамата", сподели източникът.

В сряда 27-годишната Никол бе забелязана да пристига на парижкото летище "Шарл дьо Гол" от Берлин, чакайки полета на 56-годишния Брад да кацне от САЩ. След като той дошъл, двамата се натоварили в чакащ ги автомобил и веднага се насочили към летище "Льо Бурже", където се качили на частен самолет, отвел ги в южната част на страната.

Твърди се, че те са се отправили към село Коренс, разположено между Ница и Марсилия, недалеч от Средиземноморското крайбрежие, където се намира величественото имение "Шато Миравал", притежание на екранния Ахил от 2011 г. насам, в което навремето той и Джоли се ожениха на тайна церемония.

Но въпреки че едва по-рано през тази седмица се разбра, че двамата са двойка, оказва се, че тяхната връзка започва още през ноември мианалата година. Тогава те са заснети да стоят един до друг на концерта на Кание Уест, провел се на 25-то число от месеца в зала "Hollywood Bowl".

Любопитен факт е, че през декември 2019 г. Пит коментира слуховете, че е романтично обвързан.

"Не знам точно с колко жени се твърди, че съм имал отношения през последните две-три години, но това е лъжа", категорично заяви той пред "New York Times".

Но все пак по онова време никой все още не бе спрегнал името му с това на Никол.

Интересно е, че след като се появиха снимките им от летището в Париж, Потуралски закри профилите си в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    9 12 Отговор
    тос брат пит има регистрация вав гепиме

    Коментиран от #2

  • 2 Здравей мечо

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Да има, краде парички и лаптопи от будали!
  • 3 А дано да го оправи

    7 3 Отговор
    че беше замязал на алкохолик по едно време.
  • 4 Омъжена

    4 3 Отговор
    за богат 68 годишен ресторантьор от Берлин , със 7 годишно дете , иначе бедно момиче от провинцията ! В един от ресторантите на мъжа си се запознава с Брад Пит преди няколко седмици..........

    Коментиран от #8

  • 5 Рон Джеръми

    7 2 Отговор
    Те подробностите са ясни - туй в онуй.
  • 6 Теди

    12 1 Отговор
    След като мацката е закрила всичките си профили в соц. мрежи, току виж излезе добро момиче, което не търси евтина и бърза слава. А Брат е пичага и заслужава спокойствие.
  • 7 Тиквето

    6 6 Отговор
    Брат Пит стана вехта пияница.Оная циганка Джоли му е.а майката на психиката.Става само за разходка на кучета.
  • 8 Nico Mary - Roland Mary

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Омъжена":

    Информацията Ви не е потвърдена. Споменава се, че артистичното ѝ име се свързва с връзката ѝ с 68-годишния Роланд Мари, но не се знае, дали са били женени и дали детето е от него.
  • 9 Калпавата от Рякуфски

    3 5 Отговор
    Боже опази от плашила...!
  • 10 С полски

    5 0 Отговор
    корени = полякиня !

    Коментиран от #18

  • 11 Точно три косъма има

    5 2 Отговор
    Тази, Брат не е добре..!

    Коментиран от #13

  • 12 Дедо Риц

    2 0 Отговор
    Наша Венелинка е по -арна ! Само Брато да не ми я земе !!!
  • 13 Лорче

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Точно три косъма има":

    Ти нали си по убава ...мравояд :)))

    Коментиран от #16

  • 14 Я са сетих дадуту от рякуфски

    1 1 Отговор
    Що се сърди, оти мъжо му тука и не мое еде,, младешки,,.....хахаха..!

    Коментиран от #15

  • 15 Се я им виновна

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Я са сетих дадуту от рякуфски":

    На, МДК, наистина са бабо Яго...!
  • 16 Спермояд или мравояд

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Лорче":

    Кое е по добре...?! (Гласовете ми чувате от Талев...!)
  • 17 Брад е симпатяга

    4 1 Отговор
    Най-добре си беше с Дж. Анистън, но...имало глава да пати!
  • 18 Pokololo

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "С полски":

    Полякините са много свястни, едно време им се носеше славата заедно с Чехкините по черноморието.....🤣
  • 19 Тая изглежда

    0 0 Отговор
    Е по-зле и от Джоли. Психарки.
  • 20 джек лон дон

    0 0 Отговор
    Чичко паричко,момето,удари.Джак-Пота
  • 21 Абсолютно вярно:

    1 2 Отговор
    Брад Пит не ми е идол за мъж (виж Анди Гарсия на младини...), но е свестен като човек. И все пак постъпи много глупаво, като се забърка с Анджелина - тя има сериозни психически проблеми (не един или два). За малко и него да побърка.
    Колкото до това момиченце: има вид (но красива не е), много е млада за него (малко педофилско се получава), едва ли ще го направи щастлив за съжаление (да не забравяме, че е еврейка).
  • 22 НАЙ СЛАДКО

    3 2 Отговор
    НА СТАР ПРЪЧ. .МЛАДО ЯРЕ. .