1 Септември, 2020 15:28 4 181 19

Пияният Депардийо пред парижки полицаи: Искам в Русия!

  • жерар депардийо-
  • пиян

Пред полицаите той е заявил, че се отказва от Франция

Пияният Депардийо пред парижки полицаи: Искам в Русия! - 1
Снимка: Shutterstock

"Искам в Русия!", това е казал френският актьор Жерар Депадийо пред парижки полицаи, хванали го да кара скутер след употреба на алкохол, предаде РИА Новости, цитиран от novini.bg.

Базираната в Москва информационна агенция, цитирайки медии от западноевропейска държава, е допълнила данните за инцидента с артиста.

След като е било установено, че Депардийо е управлявал моторното превозно средство почерпен, той е бил отведен в участък. Пред полицаите той е заявил, че се отказва от Франция. "Искам в Русия!", е казал още актьорът.

Както вече писахме, изпълнителят на главната мъжка роля на филма за имигранта от Франция в САЩ "Зелена карта", в началото на 2013 г. е получил руско гражданство след указ на президента на най-голямата по територия държава в света Владимир Путин и се е регистрирал в южния град Саранск, а през 2018 г. е получил адресна регистрация в Новосибирск.

Депардийо не се е отказал от френското гражданството. Той обаче на няколко пъти е изразявал желанието си да получи паспорти на други държави, включително и Турция.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    47 29 Отговор
    Нормално е всички алкохолици да искат в царството на джуджето:)

    Коментиран от #12

  • 2 Чук и Гек

    20 4 Отговор
    Адресна регистрация в Новосибирск - родното място на Покришкин! По старата генерация пази френско - съветската дружба!
  • 3 Изразявал желание да получи

    27 7 Отговор
    И паспорти на други държави! Колекция ли ще си прави от паспорти или иска да е гражданин на света! Избяга от Франция да не плаща данък богатство и отиде в Русия! Явно иска да има облагите на всяка държава без да има задължения!
  • 4 Псевдоним

    19 4 Отговор
    Човекът е искал да си допие на спокойствие. Можеше да го поканим у нас, таман скоро време ще почнат да се пълнят казаните за ракия.
  • 5 Кристиян Вигенин

    18 14 Отговор
    Пращайте го в Русия,този палячо.Жалък пияница.
  • 6 смях

    16 18 Отговор
    Резидента Радев след ареста: Искам в Русия.
  • 7 Един вид

    13 5 Отговор
    Космополитен пияница ;)))
  • 8 Мдааа

    12 11 Отговор
    Алооооуу, тая новина сигурно е прясна, прясна, като миришеща риба. Жерар Депардио от 6-7 години е руски поданник. И е с дипломатически имунитет бе рендета. Представител е на руското правителство, забравих по каква линия беше. Лично Путин му връчи имунитета, вище в нета, излагате се.
    Абе да ве питам Стивън Сегал какъв поданник е, и каква му е осноената работа ?

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Бесен Язовец

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "Мдааа":

    Абе я питай любовника си.Какво ни занимаваш с простотиите си.
  • 10 Аман от Андрешковци

    8 1 Отговор
    Ще взимам големите кинти във Франция, пък ще плащам никакви кинти в Русия, Турция, Буркина Фасо, Бряг на Слоновата кост и т. н, да е чувал случайно, че в САЩ, Робърт Дауни Младши, и Уесли Снайпс, търкаха нарове те ефективно за укриване на данъци, и още много други се отърва ха по леко, да не говорим за Лионел Меси, който за малко да гледа слънцето през 8 квадратчета, добре че е много богат та успя да се отърве с високи лихви.
  • 11 Керч

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Мдааа":

    Жерар Депардиевич няма никакъв имунитет. Има руски паспорт и толкова. Да не говорим, че е издирван от ФССП, поради неплащане на данъци. Затова и се махна от Саранск и отиде в Новосибирск. След това избяга и от там и се прибра във Франция. За да има дипломатически имунитет, трябва да е назначен някъде като дипломат, а това е невъзможно понеже има двойно гражданство.

    Стивън Сегал и той получи руски паспорт, разходи се из Русия, даже когато му сложиха звезда в МОЛ Красная площад в Краснодар бях там и говорих с него. След това не се е вясвал в Русия.
  • 12 Бесен Язовец

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Ако Жерар Депадийо беше гей, щеше да иска в царството на 31-те пола - САЩ, където също е пълно с аклкохолици и наркомани!
  • 13 К.К.

    3 1 Отговор
    Може би е имал предвид ресторант "Русия", да си допие.
  • 14 бобо

    1 1 Отговор
    Само във Факти могат да прикачат към 0,25 промила алкохол, определението "пиян".
    Блонди чети какво си написала вчера.
    Един ми прати колата в автоморгата с 1,44 промила. По нищо не му личеше че е пил.
  • 15 ха ха

    4 0 Отговор
    Че той още преди години се отказа от френско гражданство и взе руски паспорт - лично Путин му го връчи по руската ТВ, къща си купи там и се радваше на "мокрия" режим!
  • 16 Диамантената ръка

    5 1 Отговор
    У Русия сигурно карат скутери на две бутилки водка...
  • 17 Бай

    0 0 Отговор
    А тука тако не може че има да дърпат номерата че те арестуват и пой с тояги а като си адекватен и нарушиш правилата и утепаш некой си герой че не си пил или тупал
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Циникът

    2 0 Отговор
    Жютем бе Препърдьо!!!ела във България тука имаме евтина ракия и най глу......,вите жени ,за една ракия и е твоя,,,аааааа замалко да забравя ще пътувам свинарник ,ако искаш те вземам веднага ....заплащането е супер 320лв + храна и вода .....