Last news in Fakti

1 Септември, 2020 17:56 2 245 2

Брад Пит представи шампанско от замъка, който купиха с Анджелина

  • брад пит-
  • шампанско-
  • замък-
  • франция-
  • фльор дьо миравал

За създаването на "Фльор дьо Миравал" актьорът се е сдружил с известен производител на вино

Брад Пит представи шампанско от замъка, който купиха с Анджелина - 1
Снимка: shutterstock

Актьорът Брад Пит, който неотдавна заяви, че ще се занимава с винопроизводство, показа своето първо шампанско. Двукратният носител на награда "Оскар" заяви, че е "много горд" с шампанското розе "Фльор дьо Миравал", създадено в замъка, който купиха с Анджелина Джоли в Южна Франция, пише британското издание Daily Mail.

Бутилка от шампанското, което е лимитирана серия, струва 390 щатски долара. То ще бъде пуснато в продажба в САЩ в средата на октомври.

"Резултатът е поразителен", заяви 56-годишният актьор пред сп. People и обясни, че за създаването на шампанското се е сдружил с фамилията Перен, която произвежда вино от пет поколения.

В създаването на "Фльор дьо Миравал" участва и Родолф Петерс, който е производител на шампанско. В неговите изби виното е отлежало три години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Китодар

    2 2 Отговор
    Всяко шампанско отлежава 3 години.
  • 2 Къде е снимката

    1 1 Отговор
    Къде е снимката