2 Септември, 2020 16:17 2 897 9

Закуската разкрива характера на човек

  • закуска-
  • хранене-
  • характер-
  • личност-
  • изследване-
  • предпочитания

Хората, които пият само чаша чай, са амбициозни и ...

Закуската разкрива характера на човек - 1
Снимка: shutterstock

Първото ядене за деня е показателно за характера на човека, сочат данните от изследване на навиците за закуска на британците, цитирано от британския вестник Mirror.

Предпочитащите фъстъчено масло са страстни любовници, а тези, които си правят купичка зърнена закуска са много надеждни.

Хората, които пият само чаша чай, са амбициозни и печелят много. Любителите на пържените филийки пък са купонджии. Хапващите кисело мляко с горски плодове са емоционални. Филийката квасен хляб, намазана с авокадо, е предпочитана от пътуващите.

Пушена сьомга с крема сирене за закуска харесват екстровертните. Интровертните направо прескачат закуската.

Ако човек се задоволява само с банан, е стресиран.

Анкетата е направена за производителя на пълнозърнести закуски "Уитабикс". 2000 души са посочили предпочитаната си закуска и са описали характера си.

Цели 53 процента от британците смятат закуската за най-важното ядене за деня, а 33 процента не могат да функционират, ако не са хапнали нещо, когато станат от сън. Четвърт от британците обаче пропускат закуската.

Що се отнася до скучните закуски, на първо място е препечената филийка, следвана от банана и корнфлейкс без мляко, поради липса на такова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 инж технолог по хранене

    9 1 Отговор
    Вярно е ,че закуската е най-важното ядене през деня,защото сутринта организмът ни има най-голяма нужда от енергия,но да казваме,че сме стресирани,защото ядем банани е глупост. Бананите се ядат след 09.00 часа,като второ ястие,защото ако работим,те ни дават необходимата енергия до обяда. По-бавно се разпадат на основните хранителни съставки в червата ни. Дали пиеш само чай и колко печелиш,няма никаква връзка. Закуска плюс чай,мед и лимон е добра.
  • 2 Лора

    2 0 Отговор
    Де да, беше така...!
  • 3 ТОВА Е СТАТИЯ

    6 0 Отговор
    ЦЕЛЯЩА ДА ОБЪРКА ХОРАТА. .ХРАНАТА АБСОЛЮТНО НЯМА ВРЪЗКА С ХАРАКТЕРА И ДЕЙСТВИЯТА...БОЙКО Е ИЗРАСНАЛ ФИЛИЯ ХЛЯБ И СВИНСКА МАС. ....И СТАНА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ
  • 4 Шведска маса

    4 0 Отговор
    Английска закуска - хемендегс, европейска закуска - кроасан с портокалов сок, бг закуска: 100г гроздова със шопска салата или шкембе с чесън или две студени бири ( според това как е преминала предишната вечер).
  • 5 Бай Манчо

    4 1 Отговор
    А който яде само баници и кифли,какъв ли му е характерът?..........ГЛАДНИШКИ!
  • 6 Хммммм..

    0 0 Отговор
    Интересно е друго, каква е закуската за всеки...!
  • 7 Кралица

    0 0 Отговор
    Секс вместо закуска.
  • 8 Българин

    1 0 Отговор
    който яде традиционна българска баница със сирене какъв е , или не влиза в класацията.
  • 9 1122

    1 0 Отговор
    Закуските които сте изброили не отговарят изобщо за народа в България.Това са закуски за СНОБИ. Тия изследвания мое да са вярни за някоя друга държава и за някои превзети персони в нашата страна.Помислете малко заедно със себе си и ще стигнете до същото заключение. Използуването на готови статии не определят истинското положение у нас.