Last news in Fakti

10 Септември, 2020 00:30 9 914 36

5 признака, че той е зле в леглото

  • признак-
  • зле в леглото

Срамежливите мъже, които се чудят как дори само да ви заговорят, едва ли имат голям опит в секса

5 признака, че той е зле в леглото - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка жена иска да попадне на мъж – истински сексуален вулкан, който да я накара да достигне до седмото небе с уменията си, а всеки мъж – тя да е хем „тигрица”, хем „кротко агънце”. Но как да разберем това в началото? Оказва се, че има няколко признака, които ще ви подскажат, че той e направо казано… зле в леглото, пише struma.bg. Вижте кои са те:

КОГАТО ТОЙ…

Се целува непохватно

Мъж, който дори не знае как да се целува, едва ли може да се похвали и с добро представяне в леглото. Това е един от първите признаци, след който да ви щракне лампичката, че може би не става.

Държи се лошо

Ако мъжът, с когото излизате, се държи зле и се интересува само от себе си, бъдете сигурна, че и в секса ще прави същото. Той ще търси само собственото си удовлетворение и няма да се интересува дали вие сте задоволена. Така че бягайте далеч от такъв мъж!

Постоянно се фука

Ако си харесате фукльо, който обича да се хвали с уменията и издръжливостта си в секса, да знаете, че зад подобен род парадиране се крие чиста проба комплексар. Направо се откажете от него. Освен това има голяма вероятност, след като си изгубите времето с него, да почне да разправя зад гърба ви пред приятели как ви е „спукал от секс”.

Срамежливец е

Срамежливецът е пълният антипод на фукльото, но и това не предвещава нищо добро. Срамежливите мъже, които се чудят как дори само да ви заговорят, едва ли имат голям опит в секса. А това моментално ги прави доста скучновати в леглото.

Има мърляв външен вид

Ако един мъж не обръща достатъчно внимание на визията си и на дрехите, които облича, има голяма вероятност по същия начин да е немарлив и в отношенията си с жените. С него едва ли ще изпитате удоволствие в секса, защото той дори няма да се сети, че трябва да ви го достави!


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 39 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за точната статия госпожо МАРИНОВА ВСИЧКО Е ВЯРНО СПОРЕД МЕН

    Коментиран от #2, #9, #20

  • 2 Ей фурнаджийска лопато

    44 3 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хахах е как бе нали всичко беше относително

    Коментиран от #6

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 13 Отговор
    срамежливоста не е грях както има прказка защото студените момичета и жени са най страстни
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГРАД КАЗАНЛЪК

    24 8 Отговор
    благодаря ви за поредната изключително полезна и информативна статия госпожо МАРИНОВА това което не харесва на една жена може да не е проблем за друга а може да е проблем и за двете но съм съгласен че не е хубаво да си ФУКЛИО и не харесвам тези хора имах един колега в МАГАЗИНА който само се фукаше а не правеше много продукти и като цяло беше пълен МИНУС което може да му е ПЛЮС но МИНУС по ПЛЮС пак е МИНУС и в този случай не е толкова строго ИНДИВИДУАЛНО

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 11 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    ГЕНАДИ който сефука хвали не струва фукането е като сън а от сън спомен няма

    Коментиран от #8

  • 8 ГРАД КАЗАНЛЪК

    6 7 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    напълно си прав ВАЛЬО
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ГРАД УГЪРЧИН

    16 3 Отговор
    Госпожа Венелина Маринова е написала умопомрачаваща статия , тя с другаря Козлодуй е видяла само умопомрачяващи сексуални техники
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бесен

    6 1 Отговор
    Забавно четиво, но доста спорно. Реално нещата наистина са относителни абстрахирайки се от персонализацията на на обектите и субектите участващи в процесите на доминация и субординация в крайното еволюционно взаимодействие.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мацка

    14 2 Отговор
    Тоя на снимката горе ми изглежда доста...срамежлив!!! Точно за мен! За господата оставям жената с бялата нощница ;)

    Коментиран от #30

  • 16 Шайба

    35 3 Отговор
    След една определена възраст да си добър в леглото означава да не хъркаш.
  • 17 село Краводер

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Юбряяяя ида. Тоя Козлодуй да не е станал почетен член на еротично-поучителната среднощна порнорубрика уаааа??
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Бачо Киро

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Глупости, всичко е строго индивидуално.
  • 21 Гошо

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Публикувано във факти.бг: като ученичка в мъжката съблекалнята при вида на гола жена!
    Това нещо а да го обясниш, че нещо много сложно
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ госпожа ВЕНЕЛИНА МАРИНОВА БЛАГОДАРЯ
  • 23 L25

    3 2 Отговор
    Размерът има значение, другото са подробности.
  • 24 ВЕНЕЛИНЧЕЕ АЙ СЕГА КАЖИ ДА ЗНАЕМ

    12 4 Отговор
    5 ТЕ ПРИЗНАКА КОГАТО ЕДНА ЖЕНА Е ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО?! И ПРЕДИ ДА СЕ ИЗХОДИШ ПО ТЕМАТА АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ЧЕ СПИСЪКА ЗА ПРИЗНАЦИТЕ И НЕКАДЪРНОСТА НА ЖЕНАТА В ЛЕГЛОТО ЩЕ Е ДОСТА ДЪЛЪГ....ЛЕЖЕНЕТО КАТО ПЪН ПО ВРЕМЕ НА СЕКС ОТ ДОСТА ЖЕНИ НЕ Е МНОГО ПРИВЛЕКАТЕЛНО ЗА МЪЖЕТЕ....ИМИТАЦИЯТА И ИЗКУСТВЕНОТО ДЪРЖАНИЕ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС Е ДОСТА ПОПУЛЯРНО В ЖЕНСКИТЕ СРЕДИ...НЯМА ДА ТИ НАПОМНЯМ ЧЕ ОЧИТЕ И СЪЗНАНИЕТО НА ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ Е ЗАЕТО С МЪЖКИЯ ПОРТФЕЙЛ ЧУДЕЙКИ СЕ КОЛКО ЛИ ПАРИ ЩЕ МОГАТ ДА ИЗМЪКНАТ ОТ МЪЖА И ДАЛИ ЩЕ ГИ ЗАВЕДЕ АКО НЕ В ДУБАЙ ТО ПОНЕ В МОЛА ДА СИ НАКУПЯТ ПАРЦАЛКИ....А ЗА МИРИЗМАТА КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ ДОСТА ЖЕНИ С ВИСОКО САМОЧВСТВИЕ НЯМА ДА ОТВАРЯМ ТЕМА....САМО ЩЕ КАЖА ЧЕ ХИГИЕНАТА ПРИ ЖЕНИТЕ НЕ Е НА НОРМАЛНОТО НИВО НО ИНАЧЕ СЕ ДЪРЖИТЕ НАДМЕННО И СЪС САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ.....ТАКА ЧЕЕЕ НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ С МЪЖЕТЕ СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ДЪРЖИТЕ ЕСТЕСТВЕНО И БЕЗ МЕРКАНТИЛНОСТ....КАПИШ....

    Коментиран от #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 с опит

    3 3 Отговор
    амчи аз съм си доста срамежлив, ама това не ми пречи да се хваля - след като всички се връщат за още и след това с години ми носят мед, явно има защо.
  • 28 бушприт

    9 0 Отговор
    " да почне да разправя зад гърба ви пред приятели как ви е „спукал от секс”. ЖЕНИТЕ НЕ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТОВА. Те за секс и любов са родени. По-вероятно е жена да ви "спука от секс". Защото оргазмът при дамите настъпва по-бавно от този на мъжете. Затова,че много приказки-на пазара.
  • 29 торнадо

    4 5 Отговор

    До коментар #24 от "ВЕНЕЛИНЧЕЕ АЙ СЕГА КАЖИ ДА ЗНАЕМ":

    Добро утро - обикновено така казват добре възпитаните хора, това относно обноските и възпитанието. Да преминем към темата-1. Жените казваш били като пън в леглото - ами явно някой мъж с огромен корем така ги е затиснал горките, че едва дишат, защото повечето мъже търсят жена трофей, а те самите са карикатури отвсякъде.
    2. По отношение на тази част от коментара ти относно меркантилността на жените и самочувствието - явно контингента жени с който общуваш е такъв, повечето жени в БГ а и в света като цяло, особено Европа, са с високо образование и добри професии, ти явно си общуваш предимно с фризьорки и сервитьорки. Останалите имат самочувствие и то с покритие.
    3. Относно миризмите - всеизвестен факт е, че мъжете миришат в пъти по-силно и по-остро от жените, просто дамите са по-добре възпитани и по-тактични, за да плюят по форумите относно това.
    Но да... гроздето е кисело и евтините номерца на комплексарите тип Казанова от село не вървят при жени, на които вероятно не смееш да кажеш дори и здравей. Капиш...? Следва бурен смях !
  • 30 Също като тебе бабо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Мацка":

    Въйййй.!
  • 31 БД,, за стари жини,,..!

    2 0 Отговор
    Не е зле в леглото, тя търси,, Марко,,...!
  • 32 Оформено хетеро

    1 4 Отговор
    Има причини за това, че е така, наример от живот на пауза, финансово зле да си, тва се отразява много зле на нормалното самочувствие, след тва пък човек няма мотивация на спортува, за да има например атлетична фигура, даже скоро ако не си купонясвал на песни от сорта на тези - Dara Bubamara - Vero nevero, Dragana Mirkovic i Orkestar Plavi - Ti mislis da je meni lako, Neda Ukraden - Dijamanti и други , значи от липсата на тези неща, на човек може да му стане нещо, а за да се "махне" това - НЕЩО, значи трябват тези неща , които са написани от мен по горе в този мой коментар, трябва да станат факт !
    Елементарно казано така стоят нещата !!!
  • 33 694

    3 0 Отговор
    Ако този срамежливият извади 18-20см достоинство и статията ще се окаже неверна.Тя ще го научи какво и как да го прави булката...
  • 34 Извънредно

    1 1 Отговор
    .::: Божествена страст :::.
    Мъж който е зле в леглото, значи се чувства зле ! Ако се чувства добре, по добре или най-добре, значи ще е добре, по добре или най-добре в леглото !!!
    Зависи как се чувства , това е пътеводното !!!
  • 35 Извънредно 2

    0 1 Отговор
    Не е добре в леглото ли ?
    Ем оправията е че "таковата" му трябва да се оправи, а това става с минерална вода налята в специална чашка , която се ползва за "по различни неща" ! Там трябва "таковата" да престои общо 2 часа, трябва и търкане там и това е !
  • 36 Извънредно 3

    0 1 Отговор
    Щом като е зле в леглото, значи трябва да се оправи, за да се разбере какво е точно , тряа да е тва което е в оригинален и истински смисъл !