Last news in Fakti

8 Септември, 2020 16:55 5 326 9

Трите най-успешни зодии

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • успехи

Успехът е различен за всеки, но представителите на тези три знака знаят как да го постигнат

Трите най-успешни зодии - 1
Снимка: shutterstock

Успехите на човек зависят от много фактори – талант, труд, амбиция, късмет и т.н. Но има някои зодии, които винаги постигат своето и сбъдват желанията си. Вижте кои са те, според “The Saxon”.

Овен

Първи в зодиака са, искат да са първи и в живота. Те са състезателни, обичат да изпъкват, държат винаги да са победители. Много от Овните управляват добре финансите си и знаят как да спечелят пари и да забогатеят. Много са амбициозни и упорити, успяват да минат всякакви препятствия и да получат това, което желаят. Знаят в какво да инвестират и как да решават проблемите. Не изостават, винаги развиват себе си.

Водолей

Водолеите мислят различно и нестандартно, което много им помага в живота. Важното е, че държат на думата си, имат чувство за дълг и постоянно се стремят към върха. Искат да постигнат още и още, не се задоволяват с малко. Доходите им растат бързо. Тези зодии полагат усилия, не се страхуват и са много мотивирани да успеят. Винаги имат някаква цел или кауза, която ги движи напред.

Козирог

Най-работливите в зодиака, никога не стоят на едно място и не си позволяват да мързелуват. Трудят се усърдно, учат много, сериозни и отговорни са. От малки си поставят много цели и знаят точно как да ги изпълнят. И най-трудните задачи не ги плашат, Козирозите са борбени. Те са много амбициозни и имат вяра в себе си. Могат да се справят с всичко, без да получат никаква помощ.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В занаята

    3 1 Отговор
    Знам за две, за успешни не мисля..!
  • 2 Астролога

    2 2 Отговор
    ОФ! Е........ ОФ!
  • 3 Козирог

    17 2 Отговор
    Като минах петдесет, започнах да се питам заслужаваше ли си ...имам всичко, но излиза, че цената е твърде висока! Не съм живял пълноценно...той, живота само е минал покрай мен и не съм могъл да усетя удоволствието му!

    Коментиран от #4, #5, #6, #7, #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Калимира

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Козирог":

    Струвало си е
  • 7 Калимира

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Козирог":

    Аз такъв мъж си търсех - сега вече е твърде късно...беше каквото беше.
  • 8 премъдри

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Козирог":

    аз па не си давам зор и правя само квото ми е кеф...и на дърти години си задавам подобни въпроси - не можех ли да постигна повече, ако бах амбициозен у правех компромиси..
  • 9 Пелтекът

    0 0 Отговор
    Щом си минала петдесетте, значи там далече те чака..