Last news in Fakti

15 Септември, 2020 07:00 7 923 0

Вашият хороскоп за днес, 15.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за творчество и пътувания за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 15.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще искате да прекарате деня в компанията на приятели. Ще ви вълнуват конкретни неща, а именно как точно да осъществите намеренията си. В приятна обстановка ще можете да обсъдите всичко много по-задълбочено, а и моментът е подходящ за планиране.

Телец

Ще можете да привлечете погледите на другите върху собствените си качества. Бъдете по-свободомислещи, ако искате наистина да има на какво да ви се възхищават.

Близнаци

Днес ще се чувствате много енергични и с желание да вършите толкова неща. Е, вие в повечето случаи си оставате само с добрите намерения, но пък те ви карат да се чувствате толкова ценни и сигурни в бъдещето.

Рак

Ще се опитате да надхитрите съвестта си, но тя няма да ви остави намира. Склонни сте да направите нередни неща заради една своя страст, дори да съжалявате после. Всъщност едва ли някой би могъл да ви вразуми, щом самите вие не искате.

Лъв

Искате или не, но ще трябва да свършите множество досадни задачи. Важното е, че ще се справите и то добре. Не прекалявайте с ограниченията, които сами си налагате, отпуснете малко душата си, финансовите затруднения в последно време май доста ви потискат.

Дева

Ще имате доста задачи, че хич няма да ви е до шегички. А може би трябва малко да се разсеете и да се порадвате на живота. Може да започнете да учите нещо ново да речем, нали е първият учебен ден.

Везни

Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко хаотично, но всъщност нещата са многопластови и създават тази невярна представа. Независимо как изглеждат на пръв поглед, вие ще успеете да се справите блестящо.

Скорпион

Нещата ще стават сякаш независимо от вас, вие просто трябва да ги констатирате. Това може силно да ви подразни, но във ваш интерес е да приемете ситуацията такава каквато е, “бунтът” само би усложнил положението ви.

Стрелец

Днес е ден за творчество и пътувания, дали ще направите творческо пътуване или ще пътувате из творчеството (независимо чие) няма особено значение, защото ще се чувствате приповдигнати, изпълнени със сили и интересни идеи. По-скоро тези, които са застанали на пътя ви да му мислят.

Козирог

Еуфорията на първия учебен ден ще настигне и вас, дори да не сте пряко замесени в училище. Най-малкото пътуването ви по улиците ще е затруднено.

Водолей

Днес ще сте доста по-практични от предишните дни и ще ви се иска да видите в действителност нещата, които си представяте. Процесът няма да е лесен, но има шанс да успеете, само че ще трябва да работите малко повече и да сте по-постоянни и упорити.

Риби

Разговорите ще вървят леко и непринудено. Всички ще се опитват да ви се харесат. Поне ще имате избор. Супер ситуация, самочувствието ви наистина ще се повиши неизмеримо. Все пак не се възгордявайте твърде, дръжте се човешки.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА