11 Септември, 2020 16:38 4 804 7

Голямата грешка на всяка от зодиите

  • зодия-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • грешки-
  • астрология

Кои са характерните грешки, които зодиакалните знаци допускат?

Голямата грешка на всяка от зодиите - 1
Снимка: Shutterstock

Всички допускаме грешки, защото това е човешко и никога не сме застраховани, че няма да сбъркаме някъде по пътя в живота ни. Оказва се, че всяка зодия обаче си има много характерна грешка, с която се отличава от всички други, пише actualno.com.

Ето каква е голямата грешка на всяка една от 12-те зодии:

Овен: Овните рядко признават грешките си, отричат ги до последно и това не им прави чест, но е част от характера ми. Най-голямата грешка в живота на всеки Овен е това, че са изпуснали най-голямата си любов заради тяхна грешка. Цял живот съжаляват, но така и никога не си я връщат обратно.

Телец: Телците само изглеждат безгрешни и се опитват да са такива в очите на другите. Истината е, че най-голямата грешка в живота им е свързана точно с хората около тях и по-точно с приятелите им. Не им отдават нужното уважение и не смятат, че са важни, докато не ги изгубят и никога повече не могат да си ги върнат.

Близнаци: Знаем, че егото на Близнаците е голямо и тяхната грешка е свързана именно с него и това, че прекалено много обичат себе си. Загърбват всички, само и само те са добре. Дори загубват най-голямата си любов, защото поставят себе си пред нуждите на другия. И той в крайна сметка решава да си тръгне.

Рак: Грешките на Раците не са малко, но най-голямата сред тях е свързана с финансите им. Цял живот не успяват да изплуват и да спестят достатъчно, че да живеят добре. Най-голямата им грешка е, че не им пука какво работят, докато са млади и после цял живот съжаляват за това.

Лъв: Най-голямата грешка на Лъвовете е много ясно изразена при почти всеки представител на тази зодия. И това е, че изневеряват на всичките си половинки, дори и на най-голямата си любов. Самотата в края на живота горчи, особено когато знаеш, че вината е изцяло твоя.

Дева: Девите грешат доста през живота си, но най-големият им пропуск и най-голямата грешка е в това, че са прекалено самокритични към себе си. Така в нито един момент в живота си не са истински удовлетворени от това, което правят и не усещат щастие заради това, което са.

Везни: Това, за което Везните съжаляват през целия си живот е, че като по-млади не са учили достатъчно и професията, която имат не ги удовлетворява. Заедно с това и финансовите им възможности не са големи, което считат за голям пропуск и голяма грешка в живота си.

Скорпион: Скорпионите грешат най-много в любовта, а най-голямата им грешка е, че често създават семейство с неподходящия човек. Бързат, не обмислят и накрая живеят живот, от който не са доволни. Понякога се стига и до развод, ако решат отново да тръгнат да търсят щастието.

Стрелец: Най-голямата грешка на зодия Стрелец е, че не уважава достатъчно половинката си. Тя усеща това и с годините впечатлението се натрупва, докато един ден просто не оставят Стрелците сами с чувството им за вина.

Козирог: Козирозите имат много грешки за поправяне, но най-голямата от тях е свързана с децата им. Смятат, че не са им дали достатъчно обич и внимание, но това винаги може да се поправи и никога не е късно да опитат пак.

Водолей: Най-голямата грешка в живота на Водолеите е разводът. Прибързаните решения не са типични за тях, но в случая точно това им изиграва лоша шега и вместо да се опитат да поправят брака си, те бягат и загърбват най-хубавото в живота си.

Риби: Най-голямата грешка в живота на Рибите е свързана с това, че отделят достатъчно време и внимание на родителите си. Това ще им тежи, ако не поправят грешката си, докато е време.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 м'чи тъй де

    17 3 Отговор
    Пълни глупости.
  • 2 анти анти

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: че са прекалено самокритични към себе си.
    (-)*(-)=(+)
  • 3 zeus

    13 2 Отговор
    Статия за пълнеж, нищо вярно няма в нея.
  • 4 Истината

    3 1 Отговор
    Обръщайте внимание на менталното здраве
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    всичко е строго индивидуално
  • 6 ЗОДИАК

    2 0 Отговор
    Пропуснатите възможности,тежат повече от допуснатите грешки......
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 2 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.