Last news in Fakti

17 Септември, 2020 07:00 7 919 0

Вашият хороскоп за днес, 17.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде празничният ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 17.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не е важно как се изразявате, по-важно е, че днес е ден за себеутвърждаване. Вашето самоопределение, формиране и развитие зависят от това доколко успявате да изградите собствен личен стил и да се самоопределите.

Телец

Многостранността е прекрасно качество, но днес може да ви дойде в повече, а и на тези около вас също. Не се опитвайте да разделяте или да групирате нещата по чиста логика, днес е ден за обединяване, създавайте цялост.

Близнаци

Имате огромно желание да подобрите съдбата си, което разбира се е прекрасно. Само че, за да успеете, трябва да имате достатъчно силна мотивация и вътрешно желание за промяна. Ако ви е страх да промените нещо, ще си останете само с мечтите.

Рак

Често пъти целите в живота може да са неосъзнати, неопределени, недостатъчни, неясно формулирани. Днес може да направите едно малко упражнение - наблюдавайте се за какво мислите най-много през деня и после се опитайте да поработите с него като с една дългосрочна цел.

Лъв

Обзел ви е един такъв неясен хуманизъм и сте готови да помогнете на целия свят. А защо просто не погледнете човека до себе си, може би той има най-голяма нужда от вашето внимание и подкрепа.

Дева

Ако се замислите, може да получите всичко, което си пожелаете, единственото условие е да заплатите цената, която то струва. Тази цена в повечето случаи дори не е материална, а емоционална и често пъти е отвъд всички очаквания. Готови ли сте да участвате в сделката?

Везни

Най-важната ви задача е днес е да търсите и да установявате сътрудничество. За тази цел може да се наложи да направите някои компромиси, да приемете нечия друга гледна точка. Сътрудничеството е обратно на съперничество и носи много повече положителни ползи.

Скорпион

Ден за развитие на вътрешните личностни качества и по-специално на продуктивността и ефективността. Не се разсейвайте, бъдете практични, аналитични и разбира се - напълно различни.

Стрелец

Днешният ден ви учи да се издигнете над рутинните неща, да внесете повече радост и разкош в живота си, но най-вече да покажете на хората около вас колко ги обичате и колко държите на тях.

Козирог

Хубав ден да се научите на самодостатъчност, как да се откъснете от влиянието на семейството без да късате семейните връзки. С други думи - странен ден с дълбоки вътрешни чувства и осъзнавания. И може би срещи с някои призраци от гардероба.

Водолей

Днес ще сте твърде прозорливи в използването на различни хитрини. Така може да увеличите свободата си, познанствата си или най-малкото да натрупате полезна информация относно човешкото поведение.

Риби

Трудно е да натрупате някакво богатство и да се чувствате щастливи, ако не осъзнавате собствената си вътрешна значимост. На външен план ви е лесно да покажете и демонстрирате себе си, но как е, когато погледнете навътре?


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА