Last news in Fakti

25 Септември, 2020 07:00 7 834 1

Вашият хороскоп за днес, 25.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Радост и благоденствие в споделянето на материалните богатства за Раците

Вашият хороскоп за днес, 25.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес просто ще искате да бъдете специални по някакъв начин. А какво по-специално от любовта?!Покажете я, споделете я, раздайте я и ще полетите. Любовта наистина дава крила.

Телец

Ден на изненадите, не разчитайте 100% на нищо, защото нещата може и да не станат точно както очаквате. Следобед доста хора ще се сетят за вас и това може да ви претовари с разговори. Опитайте да бъдете по-делови, ако искате да свършите нещо важно.

Близнаци

Роднините ви ще се окажат доста полезни и практично ориентирани точно днес. Хубаво е човек да усеща подкрепа в нужния момент. Но и вие проявете благодарност.

Рак

Радост и благоденствие ще намерите в споделянето на материалните богатства. Бъдете щедри, но преценявайте на кого давате. Дайте на онзи, който може да умножи и разпространи богатството.

Лъв

Приятелите ви може да ви скроят някоя изненада, а вие определено не си падате по това и може да реагирате доста неадекватно. Поне си дайте сметка защо го правите и защо всъщност се опитвате да държите всичко под контрол, щом толкова много ви нервират изненадите?

Дева

Ден, в който ще трябва да мислите за по-практични неща. Някои от тях обаче си имат своето очарование, примерно попълването на есенния гардероб. Ще получите добро предложение да спечелите малко парички и това ще повиши настроението ви за цялата вечер.

Везни

Доста емоционално ще реагирате на всичко, което ви се случва днес, а това не е твърде препоръчително. Не приемайте прекалено лично нещата, които ви казват околните и не губете чувството си за хумор.

Скорпион

Концентрирайте се върху целите, които имате и не позволявайте на клюките да ви разсейват. Малко трудно ще се преборите със собствените си предразсъдъци, но направите ли го – “и на вашата улица ще изгрее слънце”.

Стрелец

Абстрактните разсъждения днес ще са вашата сила. Философските обяснения - стихията ви. Време е да помислите дали правилно сте се ориентирали в кариерата. Днес ще имате време за тези въпроси.

Козирог

Леки затруднения ще имате поради сблъсъка със собствените си страхове и представи. Трудно е да се живее без схема, но направо е убийствено да се живее в схема. Сложни вътрешни дилеми имате да разнищвате днес. Може би ще откриете практичния отговор.

Водолей

Доста безразсъдно ще действате днес. Готови сте да заложите на карта моралните си ценности в името на едно неясно чувство. А нима някой казва, че постъпвате разумно?

Риби

Ако работа ви е свързана с движение – добре, защото иначе ще ви е трудно да се задържите цял ден на едно място. Свършете сутринта най-важните неща, защото после няма да ви остане време, ще се отворят други работи, а и разговорите ще ви отнемат доста време.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскопа