26 Септември, 2020 08:05 4 828 17

Маги Халваджиян е подел интересна инициатива (ВИДЕО)

  • маги халваджиян-
  • инициатива-
  • сбирки-
  • успели личности

Халваджиян има намерение да създаде сбирки, на които известни и успели личности да разказват за своя професионален и житейски път и как са постигнали своя успех

Маги Халваджиян е подел интересна инициатива (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

"Говоря пред хора, ученици, студенти, обикалям България и се чувствам полезен''. Това заяви ТВ продуцентът - Магърдич Халваджиян, в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком.

Той уточни за водещия Сашо Диков, че прави това от 10 години.

"Смятам, че съм длъжен да го правя. Сега съм в Шумен. Тук има курсове за деца, които искат да стават предприемачи и си правят едно състезание. Поканиха ме, аз съм в журито. Ще чета лекции. Ще се опитам да им прехвърля малко от опита си. На едно от тези деца да им влезе нещо в главата и да стане нещо от него - значи сме свършили добра работа'', заяви по-големият от братята Халваджиян.

Той смята, че всяко нещо в живота е въпрос на желание. "Непрекъснато около мен чувам оправдания на хора, които нямат време. Има време за всичко. Въпросът е да си подредиш правилно приоритетите", сподели Маги.

"Има хора, които могат много да кажат, защото са на върха вече 20 години (б.р. посочи Любо Киров и Мария Илиева). А да се задържиш на върха 20 години, не е лесна работа. На много хора се е случвало да имат еднократен успех, но те изпускат момента, защото не знаят как да се задържат на върха'', смята продуцентът.

Халваджиян има намерение да създаде сбирки, на които известни и успели личности да разказват за своя професионален и житейски път и как са постигнали своя успех.

"Например, много малко хора знаят, че Любо Киров е писал текстовете на повечето песни в България. Аз искам той да разказва за такива неща, за това как се е превърнал в Любо Киров и как всяка песен, която той извади, се превръща в хит. Това е идеята", поясни Магърдич Халваджиян.

Той сподели още на Сашо Диков, че вчера (б.р. преди два дни) е била премиерата на сбирките в клуб "Библиотека".

Цялото интервю на Сашо Диков с Магърдич Халваджиян можете да изгледате след 37:50 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баш тартора

    5 6 Отговор
    а дано и те да станат продуценти и да праят и те страхотни риалита като твойти и още много звезди като гъзис да са напълним само тугаз ша са опрайм. продължавай с лекциите слушами ги сяка събота от 20:00 ч но нова само шоу и никаква политика тъй ши са опраят нищата
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дебил

    16 4 Отговор
    За да са успешни,трябва да завършат цирково изкуство в Москва и да са доносници на службите.После започват да валят парите.Марчето не беше ли любовница на черепа ? Любчо Киров е г ейтак.Все "успешни" ,наши хора !
  • 5 Пазете си децата!

    20 4 Отговор
    Много е лошо неук и алчен човек да "чете лекции" на младото поколение.
  • 6 За един приятел питам де

    12 4 Отговор
    Я кажете 1 песен на преуспялата Мария Илиева ?
    - А Марийчето няма ли да изнася лекции на учениците от 11 и 12 клас ?
  • 7 д54мь2

    11 2 Отговор
    Тоя като го видя и все имам чувството, че е скаран с хигиената. Мазна коса, мазни, еврейски номера.... Не знам за кого се взема, но се е взел на сериозно.
  • 8 Лора

    8 2 Отговор
    Все пак е, академик, Халваджиян и може да си покаже преподавателски те способности, но да не си налага мнението за някои,, негови,, приятели, че ми,, паднаха,, в очите отдавна...!
  • 9 иван иванов

    8 1 Отговор
    тоя си няма работа и занимава хората с глупости,какви сбирки бе какви 5 лева,то с сбирки не става има си университети за тая работа,трябва да се учи,а не да се ходи по сбирки...аман от самозвани глупаци,изкарваш лесни пари на чужд гръб затова се занимаваш с дивотии,я да се чудиш как да си платиш сметките с една обикновена заплата ,че тогава ще те питам ще ти идват ли наум такива простотии...или имаш някакъв келепир от тая работа...
  • 10 А защо ли

    8 1 Отговор
    Този огромен мъжкар не сподели нещо за мутрите ???
    Или си трепери тихо и нагло чете морал ???
    Къци е сто пъти повече мъж от тези п.....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Софиянец

    7 0 Отговор
    Един достоен няма да каже как ченгетата станаха ботати, за една нощ и Маги също
  • 15 Смешки

    2 0 Отговор
    в безисходица
  • 16 C.K

    5 0 Отговор
    Мазен цървул!
  • 17 Ян Бибиян

    0 0 Отговор
    Да покани Киро гела , да разкаже как с една сергия на пазара в Димитровград е преуспял ! И как тиквока му прости едни 57 милиона , а може и лекция от Черепчето и те така !