Last news in Fakti

28 Октомври, 2012 14:28 1 277 0

Кортни Лав прави мюзикъл за живота си с Кърт Кобейн

  • кортни лав-
  • кърт кобейн-
  • мюзикъл

Певицата Кортни Лав работи над мюзикъл за покойния си съпруг Кърт Кобейн, в който ще бъдат използвани композиции на неговата група „Нирвана“, съобщи „Ню Йорк дейли нюз“.

Това е разкрил продуцентът Сам Лутфи, който сътрудничи на вдовицата на Кобейн в този проект. Според него замисълът може да се осъществи като спектакъл на Бродуей или като филм, но засега подготовката е в много ранен етап.

Официалният представител на Кортни Лав засега отказа да коментира новината, но близки до нея източници са потвърдили, че тя винаги е мечтала да направи пиеса или филм за живота си с лидера на „Нирвана“.

Лутфи е хвърлил бомбата по време на свое изказване в съда, където се е явил като ищец по дело със своята бивша клиентка, поп принцесата Бритни Спиърс, и нейните родители. Той ги обвинява в клевета, нарушаване на договорни отношения и неизплатени хонорари за ангажиментите му като неин мениджър. Повод за многомилионният иск на продуцента е книга, написана от майката на Бритни, в която тя твърди, че Лутфи е снабдявал подопечната си с дрога, за да я манипулира по-лесно.

В трибунала Лутфи заявил, че Спиърс била на амфетамини и преди време си обръснала главата, за да не може с помощта на химически анализ на косите да я уличат в употреба на наркотици. Той обаче нямал нищо общо с това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА