Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 14:03 5 830 7

4 зодии ще срещнат любовта до края на октомври

  • зодии-
  • любов-
  • октомври-
  • сродна душа-
  • хороскоп

Успешен месец се очертава за тези представители на зодиака

4 зодии ще срещнат любовта до края на октомври - 1
Снимка: Shutterstock

Много хора мечтаят да срещнат половинката си в живота, като не им се чака много. Точно този човек, с когото ще преминават през всички трудности, но и ще споделят щастието си.

Много от нас вече са срещнали любовта, но за други това е нещо, което ще се случи съвсем скоро. Звездите разкриват представителите на кои зодии ще имат късмет в тяхното търсене още през октомври.

Астролозите бързат да зарадват представителите на 4 зодиакални знака с факта, че през октомври 2020 година те най-накрая ще намерят истинската и чиста любов, за която може би са мечтали цял живот. Те ще срещнат сродната си душа.

Тези, които пък вече са намерили половинката си, ще подобрят отношенията си с нея, а любовта им ще пламне с нова сила. Ето кои са тези зодии:

Везни

През втория есенен месец любовта с пълна сила ще господства в живота на Везните. Те ще се окажат в истински водовъртеж от романтични събития и ще срещнат точния за тях човек.

Няма как да не кажем, че за вас с пълна сила важи поговорката, че ще изтеглите печелившия билет. Това се случва много рядко, но вие сте сред избраните. Така че, не се колебайте да се оглеждате, любовта ви е съвсем близо.

Тези, които вече са във връзка, трябва да бъдат по-спокойни и толерантни към половинката си и да не забравят, че компромиси трябва да се правят и от двете страни.

Стрелец

Началото на месеца ще бъде меко казано страхотно. Вие ще бъдете очарователни за всички представители на противоположния пол и никой няма да може да откъсне поглед от вас. Очаква ви съдбовна среща.

Оказва се, че през всичкото това време, вашата сродна душа всъщност не е била чак толкова далеч от вас. Може би е във ваша стара приятелска компания или пък работи във вашата фирма.

Дори да звучи грубо, истината е, че ще се съберете заради случайността. Ситуацията ще се развие по такъв начин, че просто ще погледнете по различен начин един на друг.

Има добри новини и за хората в дълги връзки. Ще имате положителни промени в отношенията, които допълнително ще ви сближат с партньора ви. Опитайте се да ги задържите по-дълго.

Скорпион

Ако някога се случи така, че Скорпионът се влюби несподелено, това буквално разрушава емоционалния му свят. Това обаче се случва изключително рядко.

През октомври 2020 година ви очакват взаимни и много силни емоции. Има шанс в този момент вече да имате връзка, в която не всичко върви гладко.

Трябва да разберете дали половинката ви е загубила интерес към вас. Може да бъдете изправени през избор. Тъй като обичате риска, шансовете да заложите на новата любов са огромни. Всичко ще зависи от вашето решение.

Дева

Като цяло октомври ще бъде много успешен за вас. Може да постигнете целите си не само в любовен, но и в професионален план.

Може би напоследък ви е станало скучно, а животът ви изглежда монотонен. Всичко ще се подобри по най-добрия възможен начин през октомври.

Романтични изненади, вечерни разходки, любов и щастие ще се настанят трайно в живота ви.

Очакват ви и няколко непредвидени ситуации, но за радост ще се измъкнете успешно от тях и то с гордо вдигната глава.

Най-важното е да се оставите в ръцете на съдбата. Не винаги трябва да контролирате всичко, което се случва. Време е за почивка и за промяна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мечтател

    4 3 Отговор
    И аз си мечтая за някоя засукана мюсюлманка с голяма зестра! Да работи много, пък аз да се глезя по кафенетата!
  • 2 Скорпион

    1 1 Отговор
    Излизайте по често през Октомври може да извадите късмет да ви срещна и по хубави стегнати да сте може и с приятелка да сте имам гоолееемооо широко сърце! 😜
  • 3 Наташа Винокурова

    2 0 Отговор
    И аз си мечтая за принц и сигурно по-голямо магаре от мен ще ми поднесе съдбата

    Коментиран от #4

  • 4 Човек

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Наташа Винокурова":

    От Варна е принцът на белият кон !
    Явно не случайно преди време са му казвали ТЕБ ВЯТЪР ТЕ ВЕЕ НА БЯЛ КОН !
    Всъщност на човека, ориста му, тази която е истинската, тя е да бъде някой, а не никой !
    Той е нещо като магьосник, може да сбъдва мечти, но първо трябва да му бъде помогнато да се оправи и да заживее съвсем друг начин на живот и да е изцяло на себе си в мъжката си същност !
    Той е дар от БОГ !
    През далечната 1993 във Варна , ангела и дявола позволиха "принцът на белият кон" да се роди !!!

    Коментиран от #5

  • 5 Наташа Винокурова

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Човек":

    Аз какво общо имам с това?
  • 6 Хъх

    0 0 Отговор
    Не ми харесват тези зодии, да правят каквото щат. Пък любовта е много преувеличена като цяло, никой не си струва усилията в днешно време.
  • 7 Извънредно

    0 0 Отговор
    Хора които казват че ВСИЧКО Е ЛЮБОВ, те всъщност лъжат !
    Умните хора не вярваме на това , че е така . само малоумните хора вярват в това !!!