4 Октомври, 2020 21:03 5 126 6

Как ще ви повлияе октомврийското пълнолуние според зодията?

  • пълнолуние-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • влияние

Пълнолунието в много култури се смята за особено събитие, носещо промяна

Как ще ви повлияе октомврийското пълнолуние според зодията? - 1
Снимка: Shutterstock

Октомври 2020 г. е белязан от 2 пълнолуния. Първото от тях бе на 2-ри, а другото ще е на 31-ви. Според мнозина пълнолунието има власт над нас и ще бъде интересно по много начини.

Предстоящото пълнолуние ще внесе много хаос в живота ни, предричат астролози. През времето, в което е налице, много от нас наистина ще се трудят усърдно, за да освободят напрежението в живота си. Макар че това е страхотно нещо, може да изгори и много мостове, които иначе не бихме изгорили.

По-долу ще разгледаме какво ще донесе пълнолунието за всяка зодия.

Овен

Пълната луна ще ви накара да осъзнаете, че в последно време животът ви не е вървял както е планирано. Много неща са пропаднали и сте объркани. Въпреки че понякога няма нищо лошо в това да се чувствате така, трябва да намалите скоростта, но пълнолунието няма да ви даде време за това.

Телец

Пълнолунието може да не ви се струва много сериозен проблем, но ще ви повлияе силно. Спрете да се опитвате толкова усилено да свършите всичко и прекарайте малко от времето си в почивка. Трябва да отделите малко време за себе си и да обърнете внимание на собствените си грижи, преди да започнете да се тревожите за други хора.

Близнаци

Напоследък преживяхте много и тази позиция на Луната добавя масло в огъня. Използвайте енергиите около вас, за да видите себе си в по-добра светлина и може би използването на вашата творческа страна може да ви е от полза сега. Имате сериозна нужда от промяна и изпитвате голямо напрежение, когато става въпрос за вашия романтичен живот, но това не означава, че трябва да вземате важни решения.

Рак

Чувствате се странно в момента, но трябва да се научите как да се справяте сами с всичко това. Вие сте човек, който има тенденция да разчита на другите повече, отколкото би трябвало, и сега е моментът да промените това. Спрете да бъдете толкова сурови със себе си и наистина се опитайте да се постараете да сте добре.

Лъв

Това пълнолуние може да ви накара да действате нетипично за характера си. В крайна сметка може да се почувствате така, сякаш прожекторите поне засега не са нещо, което искате и това е добре. Оставете нещата да се развият и да работят сами, за да намерите баланса в живота си по-бързо.

Дева

Ако сте искали да изразите чувствата си сега е шансът. Събирате много неща в себе си, но това може да е вашият шанс наистина да кажете на тези, които ви използват, как се чувствате. Вие не сте играчка и трябва да го обясни ясно.

Везни

Може да откриете, че това пълнолуние ви отдалечава от някои хора, които смятате за много важни. Ако трябва да отделите време за себе си, направете го. Не всеки, който е във вашия живот, е предназначен да бъде там завинаги и да оставите някого извън него може да е трудно.

Скорпион

По време на Пълнолунието напрежението ще бъде доста голямо и това ще ви помогне да видите наистина какво трябва да пуснете да си отиде. Точно сега е моментът да съберете силите си и да се справите с трудностите, които ви се изпречват. Въпреки че няма да е лесно, това е нещо, на което сте способни.

Стрелец

Това пълнолуние е нещо, което наистина ще разкрие най-лошото във вас. Ще си спомните за минали емоции и като резултат ще нараните хората в живота си. Наистина трябва да спрете да се настройвате така, сякаш нещата ще се провалят, причинявате си много неприятности без причина.

Козирог

Луната ще разчупи нещата във вашия живот и ще донесе много фокус върху областите, за които се борите, за да се сдобиете всичко, което пожелаете. Въпреки че трябва да разберете гледните точки и на другите и да получите някои отговори, не бива да се поставяте на пътя на хора, които не го заслужават, за да ги защитите. Докато се чувствате вдъхновени, макар нещата да не са винаги такива, каквито изглеждат, ще се справяте.

Водолей

Тази Луна ще ви покаже, че трябва да се направят много стъпки към промяната. Драмата и клюките трябва да бъдат неща, от които се отказвате. Вие сте в застой, но Луната няма да позволи това да продължи да се случва.

Риби

Напоследък се чувствате неуспешни, но това само по себе си е на път да се промени. Освободете се от романтичните си стресове засега и се съсредоточете върху неща, които са по-важни. Любовта няма да бъде нещо, което може или ще ви оправи проблемите. Първо трябва да сте готови да работите върху себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шабан

    1 0 Отговор
    Ако може и звезден навигатор да направите, че да знаем, къде можем са паркирвамеспоред звездите Намеквам, че сте изпуснали секса за тея дето нямат пари за прости7у7ки
  • 4 Човек

    1 0 Отговор
    Любовта променя хората към хубаво !
    Това наистина е така , научно доказано е преди векове !
  • 5 Златен лъв

    1 0 Отговор
    Да ! Определено зодия Дева не е играчка, а други, които искат да я направят на играчка , най - добре е да се откажат !!!
  • 6 Реалист

    0 0 Отговор
    Човек , за да се промени към добро и хубаво, значи не трябва да му е промит мозъка до определена или цялостна степен !
    Това е истината !