Last news in Fakti

5 Октомври, 2020 14:34 6 864 15

Жена прекали с отмъщението срещу неверния си съпруг

  • отмъщение-
  • изневяра-
  • семейство-
  • рогоносец-
  • измяна-
  • унижение

Измамената жена реши да си отмъсти като унизи подобаващо мъжа си

Младата жена буквално е принудила мъжа си да прави унизителни неща в продължение на седмици пред очите на хората за нейно забавление и за да си върне за унижението, което тя е преживяла.

Отмъщението е толкова странно, че е предизвикало спорове сред потребителите на социалните медии. В станалата изключително популярна публикация измамената жена е разказала, че наскоро е уличила съпруга си в изневяра. Но вместо да подаде молба за развод, тя му предложила сделка, като условията са много неблагоприятни за мъжа. Сега всяка седмица той е длъжен да излиза навън със смешни тоалети, които са му подготвени от любящата му съпруга.

В последната визия на изневерилия, съставена от съпругата му, има всичко, което възрастен мъж не би искал да облече - розова блузка с дълъг ръкав с бели ръкави, шапка в кремав цвят и син детски гащеризон. Но най-лошата част от външния вид е велосипедът с балон и табела: "Това е моят отчаян опит да отмъстя публично на неверния си съпруг! Моля, снимайте го и споделете снимки с жена му в групата ShameMyHubby."

Жена прекали с отмъщението срещу неверния си съпруг

Такъв странен опит за разправа със съпруга ѝ е предизвикал множество реакции сред потребителите в мрежата и в резултат на това спорове. Някои от тях осъждат съпругата, че е решила да остане в подобни отношения с изневерилия съпруг. Други пък укоряват двойката за странното им желание да покажат публично случилото се между тях, сравнявайки го с фетишизма, информира News.com.

"Дори ми е неудобно за нея. Фактът, че тя е останала с мъж, който я е предал, и разказва за това по този начин, е много по-унизителен от това, което той преживява", пише потребител "Сигурен съм, че ако това е най-лошото нещо, което той е изстрадал от тази ситуация, той ще ѝ изневери неведнъж", споделя друг. "Все още мисля, че са луди и дори не са мислили за развод. Това е просто някакъв фетиш", коментира трети.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hujhgjj

    19 2 Отговор
    Шама*и, и гола на улицата без телефон, пари и лична карта, яко упоена.
  • 2 проучване

    21 9 Отговор
    45% от немските мъже обличат тайно бельото на майките си. 55% от американските бели мъже нямат нищо против да гледат съпругите си в полов акт с чернокожи и дори са готови да си платят за това.

    Коментиран от #9

  • 3 Дълбоко Виждащ

    2 9 Отговор
    Григор...го огригориха 1вия сет...Почна да влиза в мача но решаващите точки....Нерви не издържат!Цици иска медикал помощ,играе с лещи и му слагат капки...

    Коментиран от #6

  • 4 номад

    7 3 Отговор
    казваш и сори ама много я обичам и ще се почне моля те нека останем заедно заради децата врички жени са много отворени докато не им резнеш парите а видят ли по-млада съперничка съвсем им потъват гемийте

    Коментиран от #12

  • 5 Reni

    16 1 Отговор
    Факти, уж сте сериозен сайт, защо ни занимавате с глупости

    Коментиран от #7

  • 6 Някой

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Дълбоко Виждащ":

    Ти все пишеш простотии извън темата...
  • 7 плевен

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Reni":

    Ама и твоята глупост за "сериозния сайт" си я бива.
  • 8 Всъщност

    6 1 Отговор
    какво означава "гемийте" ?!?
  • 9 ДОКТОР ЖИВАГО

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "проучване":

    Ти май си им светил, пък може и да си платил на някой лилав да ч**а жена ти и ти си гледал и сега разправяш,че уж америте правили така..Айде...кажи си...признай си........
  • 10 Много е готин..!

    3 4 Отговор
    Харесва ми....!
  • 11 ДЖек, не е ваш

    3 0 Отговор
    Щом слуша жена си, начи я обича...! (Ревност от такива, не си заслужава, но все пак...!)
  • 12 На практика

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "номад":

    по-скоро на него ще му потънат гемиите, когато жената си намери по-млад, по-интелигентен, по-стойностен, че и по-богат мъж от него....За жените е много по-лесно да започнат нова връзка, особено за по-умните, които никога няма да се вържат на номерата на някой измислен сваляч-монтьор, който предизвиква единствено смях с няколкото клишета, които е наизустил в отчаяните си опити да впечатли някоя жена, най-много някоя по-елементарна фризьорка да му се върже на номерцата, всяка друга интелигентна жена просто ще му бие шута и ще продължи напред

    Коментиран от #13

  • 13 Яна

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "На практика":

    Този е симпатяга, даже е забавен с розови дрехи и пакет. Жена му явно не знае, че жените обичат също така забавни мъже, които умеят да развеселяват .
  • 14 незнайко

    0 0 Отговор
    Това сигурно е станало в САЩ .Само там откачат по такъв начин ! Със сигурност нямат ДЕЦА !
  • 15 Край

    1 0 Отговор
    Зли сили са се вселили в мен, трябва да се разкарат от мен, защо трябва да страдам ?!
    Нямам приятелка, ама трябва !