Last news in Fakti

12 Октомври, 2020 11:30 5 339 14

Елена Петрова носи годежния си пръстен с диаманти 4 години след развода

  • елена петрова-
  • годежен пръстен-
  • диамант-
  • развод-
  • актриса

44-годишната звезда сключи брак с Аристотелис Фотилас през юли 2006 г.

Актрисата Елена Петрова се раздели с гръцкия си съпруг Аристотелис Фотилас още преди 4 години, но още носи годежния си пръстен. Къдрокосата звезда от сериалите "Стъклен дом" и "Фамилията" се появи на светско събитие с елегантна черна рокля. На безименния пръст на дясната ѝ ръка, където някога носеше венчалната си халка, блестеше годежният ѝ пръстен с диаманти, пише таблоидът "Уикенд".

След развода ѝ с гръцкия богаташ, Елена не върнала скъпото бижу, а го запазила, макар че нямало сантиментална стойност за нея. От време на време актрисата го слагала само на по-изискани светски партита, но не от уважение към бившия си мъж, а от чиста суета. Пръстенът струвал цяло състояние.

44-годишната звезда сключи брак с Фотилас през юли 2006 г., една година след раждането на близнаците им Изабела и Александър. Няколко години след това Елена призна в интервю, че е съгласна с твърдението, че любовта между двама души трае само 3 години. След което оставали приятелството, взаимното разбирателство и грижата за децата. Тогава хубавицата твърдеше, че се радва на стабилен брак, защото е успяла да запази химията между нея и половинката ѝ.

Съдбата на Елена с право е сравнявана с приказката за Пепеляшка.

Нашенката е израсла без баща, само с майка си и от малка се грижела за три по-малки от нея братчета. Съдбата обаче ѝ направила стабилна компенсация за тежкото детство. Двамата със съпруга ѝ живяха дълго време заедно преди да сключат официален брак под благословията на петима свещеници в църквата "Света София" и пищен купон в правителствената резиденция "Бояна". Булката получи като предсватбен подарък два апартамента в столицата, единият от които - разгърнат на 250 кв. м площ с гледка към живописния екстериор на Южния парк.

Финансовото състояние след развода ѝ обаче зацикли и преди 3 години актрисата бе принудена да се раздели с жилищата. Оказа се, че апартаментите са ипотекирани, а Елена трудно успява да обслужва кредитите. През 2015 г. Петрова успя да ги спаси от продажба, след като сключи споразумение с частния съдебен изпълнител. Липсата на ангажименти със солидни хонорари, както и високият ѝ стандарт на живот, който се опитваше да поддържа и след развода с Аристотелис, я доведоха до фалит. В крайна сметка звездата тихомълком се раздели с апартаментите.

Още докато бе омъжена за гърка, Елена се влюби лудо в режисьора Мартин Макариев и взе съдбоносното решение да се разведе. Уви, няколко години по-късно тя се оказа с празни ръце. Макариев я заряза заради доста по-младата ѝ колежка Луиза Григорова, която в края на септември му роди син, когото кръстиха Бран. Елена все пак успя да се спаси от финансов фалит. Преди 3 години тя се уреди с главна роля в комедийния сериал "Ние, нашите и вашите", но това се оказа последният ѝ засега ангажимент в тв продукция.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жембаски

    14 3 Отговор
    трезва ли е вече ?
  • 2 Псевдоним

    12 2 Отговор
    Май не й се е развеждало много.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Рошко

    11 5 Отговор
    Ами да беше вложилс малко в пластика, па може си намери нов инвеститор
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 свидетел

    20 1 Отговор
    г@з глава затрива !
  • 7 Ако беше

    12 1 Отговор
    малко по умна, щеше хем да си чеше крастата, хем да смуче от Аристотел Онасис кинти, и апартаменти да има, че и да не се оплаква по всички медии, че е скъсала ластика, ама народа го е казал гааз глава затрива, и не се е грижела за трима братя, а за двама, като единия е "свестен" колкото нея, и стиснат като еврейн, но това е тема на друг разговор.
  • 8 100

    6 1 Отговор
    Ако не беше с диаманти, нямаше да го носи.
  • 9 гтвр

    6 3 Отговор
    Много си е повярвала, но животът я е приземил.
  • 10 Цецо

    4 0 Отговор
    Получила като предсватбен подарък ипотекирани апартаменти... е, по-голяма подигравка от това не бях виждал!!! Явно не е много умна, меко казано...
  • 11 Умно Ленче

    2 1 Отговор
    Ако закъсал, продаваш и временно си добре, че нещо вашия артистичен живот за цикли...!
  • 12 Stéphanie 🎲

    2 1 Отговор
    Тази има ли ДостойнствО 😳самоуважение .Върни го бе жана не те ли е срам,пича дреме му за парите ама тази голяма селяндура излезнала.Дори и да го пази при раздяла се сваля.....нямам думи
  • 13 Дълбоко Виждащ

    1 0 Отговор
    Не знам с каква сигурност може да каже Някой-Този Диамант Има естествен произход....Не се ровя всеки ден в диаманти ,но знам,че малцина завършили школи в тази област могат да не бъдат подведени от Промишлен диамант,който се продава на цена,като естествен!В бг - са по-малко от пръстите на дясната ръка на покойния Михаил Тал!
  • 14 незнайко

    2 0 Отговор
    Е защо да го връща нали е подарък ? Какво като се е развела ? Пръстена си е нейн и ще прави с него каквото си поиска !!!