Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 07:00 8 090 3

Вашият хороскоп за днес, 20.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Няма да е от най-спокойните дни за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 20.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да ви учуди, дори напротив, ще ви подготви по-пълноценно за работа. Следобед бъдете по-внимателни в изказванията, недейте да сте искрени до жестокост, отнесете се човешки към проблемите на другите.

Телец

Вие сте направо като Летящия холандец, през цялото време пътувате нанякъде, но без конкретна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, но май имате нужда от малко неизвестност, за да се почувствате добре.

Близнаци

Бъдете открити за всякакъв вид сътрудничество. Съвместните действия днес добре се координират и са обречени на успех. И не позволявайте на партньора си да забравя за вас, увлечен в собствените си интереси.

Рак

Ще имате много работа, но и хора, които са готови да ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да ви е от полза. Бъдете по-взискателни към себе си.

Лъв

Трябва да се отделите от общата маса. Днес сутринта ще сте в оптимистично настроение. Отличен повод да заразите останалите с веселието си.

Дева

Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да направите невъзможното. Това може да ви претовари физически. Намерете приятели, с които да споделите идеите си.

Везни

Някой, без сам да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е безполезно, само ще го обидите. По-добре е да се опитате деликатно да намекнете на въпросната персона да се заеме да “подобрява” живота на някой друг.

Скорпион

Няма да е от най-спокойните дни. Комуникацията с околните ще е малко затруднена поради невъзможността да изкажете ясно позицията си. При всички случаи е по-добре да се опитате да обясните нещата, отколкото да не правите нищо. Вътрешното неспокойствие е причина да се чувствате по този начин. Вземете мерки в тази посока.

Стрелец

Сутринта ще се чувствате малко нервни, но след това нещата ще тръгнат по-гладко и всичко ще си дойде по местата, дори ще имате възможност да помечтаете малко. Добре е да не се впускате в спорове на политически теми.

Козирог

Трудно ще се настроите за работа днес. Правилата и нормите ще ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Следобед ще сте по-склонни да вършите разни досадни работи, щом като вече сте се адаптирали към положението.

Водолей

Хубаво си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май днес е по-добре да сте в опозиция на околните. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в масова психоза.

Риби

Трудно ще ви е да се концентрирате до обяд, нищо няма да ви спори така както очаквате. Следобед нещата постепенно ще започнат да стават в последователността, която очаквате и с резултатите, които очаквате. Е, ще се чуват приказки на недоволство от тук-таме, но вие дори няма да им обърнете внимание.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскопа госпожа МАРИНОВА и ФАКТИ БГ от ВАШ ФЕН
  • 2 Град Казнлък

    2 0 Отговор
    Всичко е строго индивидуално.
  • 3 Гъдю Гъдев

    0 1 Отговор
    Абе, някой вярва ли?