21 Октомври, 2020 07:00 8 911 2

Вашият хороскоп за днес, 21.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нервен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 21.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нервен ден, ще трябва да се справите с нещата с малко повече усилия. За щастие увереността ви ще е достатъчно, а и късметът няма да ви изостави. Бъдете по-премерени в думите си, особено пред шефовете, но недейте да бъдете лицемерни.

Телец

Ще ви се струват напълно нормални най-невероятни неща. Построените от вас пясъчни замъци ще се задържат удивително дълго. Защо пък да не направите и нещо от по-устойчив материал...

Близнаци

Ситуацията, в която се намирате в момента, е променлива. Бъдете готови да приемете новото положение на нещата, без да драматизирате излишно.

Рак

Отново ще имате много задачи, но този път ще се наложи да контактувате и с повече хора. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Не разчитайте много на късмета си що се отнася до връзки с държавните органи. Не е разумно да вземате пари в заем.

Лъв

Извоювайте си правото днес да не ви безпокоят достатъчно дълго, за да се почувствате в хармония със себе си. Резултатът от това може да е произведение, с което да се гордеете цял живот.

Дева

Обръщайте по-малко внимание на това какво говорят и по-голямо на това какво правят. Преднамерено или не, но могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.

Везни

Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери. Опитайте се да избягвате темата – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция.

Скорпион

Нещата ще изглеждат по съвсем различен начин от вчера. Ще се чувствате много по-бодри и настроението ви ще е твърде оптимистично. Подходящ ден за контакти и разговори особено с хора, които идват отдалеч.

Стрелец

Многообещаващ ден. Ще можете да прокарате вашата линия на поведение, но не бъдете прекалено агресивни. Контактите с чужбина могат да се окажат много полезни, така че им обърнете по-сериозно внимание.

Козирог

Настроението ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Един успешен ден.

Водолей

Ще демонстрирате спокойствие, но дали наистина се чувствате по този начин. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите.

Риби

Един много приятен ден. Ще се чувствате енергични и готови за подвизи. И ще искате всички да го забележат. Хазартният ви дух ще се възбуди и ще ви подтикне да направите някои не много редни неща.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    2 0 Отговор
    Какво имаш против телците и пишете само глупости.
    Има да си мечтаете за мъж телец!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.