24 Октомври, 2020 07:00 9 739 2

Вашият хороскоп за днес, 24.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за освобождаване от напрежението за Козирозите

Вашият хороскоп за днес, 24.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас).

Телец

Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.

Близнаци

Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.

Рак

И днес ще ви е малко нервно и напрегнато. Все ще се опитвате да слагате нещата по местата им и все нещо ще липсва и няма да се получава. Е, вечерта всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота.

Лъв

Малко разсеяни започвате днешния ден, с желание да избягате от всички досадни задължения. С напредването на деня ще 'влезете в час' и всичко ще започне да ви става по-интересно.

Дева

Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.

Везни

Не е най-подходящия момент да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума.

Скорпион

Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Светът ще ви изглежда гостоприемен, но приемете ли покана за гости, ще ви е трудно да си тръгнете. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си.

Стрелец

Отхвърлете сутринта неотложните задачи и нещата, които трябва да свършите сами. Следобедът ще протече приятно. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви.

Козирог

Не всичко ще се развие според очакванията ви, особено следобед. Опитайте да овладявате емоциите си, но не позволявайте те да ви контролират. Ден за освобождаване от напрежението.

Водолей

Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните.

Риби

Имате доста нещица за довършване и това ще ви глътне половината ден. Затова пък вечерта ще имате възможност да окажете специално внимание на човека, който ви интересува.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек

    2 1 Отговор
    Човек от зодия Дева, който има гадна енергия и е непроятен, как да се оправи ?
    Какво е повлияло на това???

    Коментиран от #2

  • 2 Винокурова

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Човек":

    Имайте предвид, че истинския хороскоп е различен от нагласения. Зодия дева са!!! от 17.09. до 21.10. родените.