25 Октомври, 2020 07:00 7 187 0

Вашият хороскоп за днес, 25.10.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забавен ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 25.10.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще забравите за всички свои проблеми, предстоят ви интересни занимания, които ще помните за дълго. Все пак не се изкушавайте прекалено пред красиво подредената маса.

Телец

Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този зимен ден за какво друго може да си мечтае човек.

Близнаци

Днес на хоризонта може да се появят облаци, но това не значи, че задължително ще стигнат до вас. Е, може само да ви “поизпилят нервите” и чак тогава да се разсеят. Но бива ли точно на вас да ви пука от такива работи...

Рак

Не правете точни планове, със сигурност ще се наложи да ги променяте. Може да ви се наложи да се занимавате с нещо, което не разбирате твърде добре, но пък какво предизвикателство е това.

Лъв

Днес ще ви подгонят дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да ви се налага да бързате, старайте се да сте внимателни, напредвайте с малки крачки, за да не препънете без време.

Дева

Може да постигнете невероятни неща, без при това да влагате някакви големи усилия. Днес просто е такъв ден. Само не си мислете, че това ще ви се случва всеки ден. Само временно е.

Везни

Забавен се очертава днешният ден, особено за тези около вас. Опитайте се да не се пъхвате в костюма на клоуна, защото ще разберете защо винаги е тъжен.

Скорпион

Абсолютно безполезно днес е да казвате, че това или онова не е за вас. Просто трябва да започнете да действате, дори и да не знаете точно как.

Стрелец

Не си струва да отивате някъде, където знаете, че няма да ви се радват или поне не днес. По-добре тази вечер си останете у дома, но ако пък точно там не ви се радват, какво ли би могъл да ви посъветва човек...

Козирог

Днес ще се чувствате комфортно във всякаква компания и ще се усещате част от едно голямо цяло. С лекота ще раздавате обещания, но дали ще смогнете да ги изпълните. Не се надценявайте, бъдете реалисти.

Водолей

Ако си мислите, че разбирате ситуацията и можете да предскажете какви събития ще се случат, това може само да означава, че в крайна сметка нищо не ви е известно.

Риби

Днес сами ще си създавате трудности, защото смятате, че трябва сами да си свършите всичко, без чужда помощ. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА