Last news in Fakti

2 Ноември, 2012 13:15 1 543 0

Джей Ло пристига с 10 тира в София

  • джей ло-
  • тира-
  • софия-
  • концерт-
  • лопес

До концерта на Дженифър Лопес остават само няколко седмици. Звездата ще пристигне у нас са 10 тира оборудване. Освен това продукцията ще е допълнена от два крана, които да изградят огромната сцена, на която ще се качи латината. Лопес ще бъде съпроводена от екип надхвърлящ 80 души.

За комфорта на Джей Ло, организаторите - Symphonics Entertainment Group предоставят на разположение луксозно SUV возило. За останалата част от екипа ще се погрижат 16 мини вана, които ще са на тяхно разположение през цялото време от пресоя им в България. Специално за багажа на звездата и по-приближената част от екипа й е предвиден отделен ван.

"Понякога сменяме някои части от концерта. Всичко зависи от това как се чувствам и как усещам публиката. Просто се опитвам всяка вечер да дам най-доброто шоу на феновете си”, сподели междувременно в интервю певицата.

„Опитвам се да живея ден за ден, защото ако наистина се замисля колко време вече съм на турне и колко още ми остава, е наистина страшно”, сподели още Джей Ло.

Билетите за концерта в България са от 90 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Eventim и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на Ticketpro.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА